Fortum Waste Solutions A/S

Slået op d. 08.03.2024

Apprentice Warehouse

Vil du være lagerelev hos os? Er der en indkøber gemt i dig med flair for god kundeservice, så læs videre her om en spændende mulighed for dig!

Stilling
Apprentice Warehouse
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Syddanmark
Arbejdssted
Nyborg, Danmark
Telefonnummer
+45 4030 2254
Ansøgningsfrist
30.04.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Fortum Recycling & Waste nytænker ’recycling’ og går forrest for at revolutionere genanvendelsen af materialer. Problemløsning er en del af vores DNA, og vores mission er at omdanne affaldsstrømme til nye essentielle materialer. Vi finder løsninger til vores kunders miljø- og affaldsudfordringer, og gør det muligt at cirkulere materialerne.

I Danmark tilbyder vi totalløsninger til håndtering, genanvendelse og slutbehandling af farligt affald. Vi beskæftiger ca. 180 dygtige og engagerede medarbejdere.

Om rollen
Som lageroperatørlærling hos Fortum vil du i din hverdag beskæftige dig med, at:
modtage varer til lageret i MAXIMO

 • lægge varer på lager
 • modtage varer til lageret i Maximo
 • ekspedere interne/eksterne kunder
 • indkøbe varer til lageret og værksted
 • hente akutte varer ved leverandører
 • vedligeholde PPE (sikkerhedsudstyr) der udleveres fra lageret
 • deltage i kontrol af løftegrej og andet sikkerhedsudstyr
 • sørge for god orden 

Om dig 
I vores rekrutteringsprocesser ligger vi bl.a. meget vægt på, hvorfor du søger jobbet hos os, og om du har sat sig ind i, hvad det betyder at arbejde med farligt affald. Desuden vil vi også tale om arbejdsmiljø, ledelse, udvikling og mange af de ting, som er vigtig for, at du trives hos os.

Vi forestiller os endvidere, at du har følgende faglige og personlige kompetencer:

 • Du er målrettet, frisk og energisk af natur og med interesse for oplæring inden for området.
 • Du har afsluttet grundforløbet.
 • Du har interesse for IT og teknik.
 • Gode samarbejdsevner.
 • Kørekort vil være en fordel.
 • Truckkort vil være en fordel.

Vi tilbyder dig
Du bliver en del af en stor koncern og en virksomhed med rod i Nyborg. Du samarbejder med mange dygtige kolleger, som har stor erfaring og kompetence inden for håndtering af farligt affald. 
 
Hos Fortum får du stor indflydelse på egne opgaver og gode muligheder for at udvikle din personlige ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej. Vi støtter dig på denne rejse. Vi tror på, at mangfoldighed og inklusion inspirerer os alle til at være innovative og blive bedre sammen. 
 
Desuden har vi gode kantineforhold, en aktiv personaleforening med masser af sociale aktiviteter, gode sundheds- og pensionsordninger, adgang til træningsfaciliteter samt mulighed for interne fysioterapibehandlinger. 

Ansættelsen er på fuldtid.

Interesseret? 
Send din ansøgning via vores elektroniske rekrutteringssystem senest den 1. maj 2024 kl. 12:00. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Maintenance Manager Steffen Palm, steffen.palm@fortum.com, telefon 40 30 22 54 eller Warehouse Manager Benny Borstrøm, benny.borstrom@fortum.com, telefon 25 29 14 34. 
 
Om os

Fortum Recycling & Waste driver virksomheder i Norden og Storbritannien, der tilbyder sikker affaldshåndtering og behandling af farligt affald samt ekspertydelser til drift og vedligehold af energianlæg. Endvidere har vi services til genanvendelse af materialer – herunder løsninger til batterier, plast, metaller samt aske- og slaggerestprodukter.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.