Anden gang i Aarhus: Building Green samler branchens bedste

For anden gang i sin 7-årige levetid inviterer Building Green byggebranchen til Aarhus. Markante profiler fra ind- og udland, tunge debatter og en ny pop-up scene er på det netop offentliggjorte program.

År efter år sikrer Building Green fulde huse, når det bæredygtige byggeri sættes på dagsordenen. For anden gang rammer den grønne event Aarhus og Centralværkstedet til april. Det bliver en udgave, som er spækket med endnu flere markante profiler og tunge debatter.

- Vi var meget tilfredse med sidste års Building Green i Aarhus, men i år bliver endnu bedre. Vi beviste i 2017, at Danmark godt kan bære to Building Green-afholdelser om året. Det giver pote på dette års Aarhus-event. Inspirerende oplægsholdere, debattører og udstillere har udvist stor interesse og vil strømme hertil, fortæller Sarah Elhauge, projektleder for Building Green.

Tilmeld dig gratis i dag!

Inspirerende oplæg og debatter
På det netop offentliggjorte program står internationale hovedtalere som Michael Braungart, Cradle to Cradle, og Tonje Værdal Frydenlund, Snøhetta. Samtidig byder programmet på en række danske profiler. Det gælder blandt andre Mette Skjold fra SLA Arkitekter, Flemming Besenbacher fra Carlsbergfondet og Mette Borup fra Dorte Mandrup Arkitekter.

- Vi er stolte af at kunne præsentere et tætpakket program med mange inspirerende talere. Mindst lige så stolte er vi af at kunne invitere til en masse debatter fyldt med tyngde og skarpe spørgsmål, siger Sarah Elhauge.

- Her kan bl.a. nævnes debatten den 18. april faciliteret af Danske Arkitektvirksomheder. Den stiller skarpt på, hvad der skaber værdi, og hvordan vi måler succes inden for arkitektur og bæredygtig udvikling. 19. april tuner InnoBYG ind på højhuse i træ med besøg af trendsættere på området.

Lokale profiler indtager Aarhus
Lokal opbakning vil i høj grad også præge eventen, som får besøg af pionerer som Mikkel Schlesinger fra CEBRA, Kristine Jensen fra Kristine Jensens Tegnestue og Klaus Toustrup fra C.F. Møller.

- Det er herligt, at Aarhus er centrum, når branchen tuner ind på bæredygtigt byggeri under Building Green. Byen har været med til at sætte en ambitiøs bæredygtigheds-dagsorden, som vi er en del af både lokalt og internationalt, siger Klaus Toustrup, som den 18. april holder oplægget ’Building Green in Wood’.

Med den grønne event i de aarhusianske rammer bliver tilgængeligheden større for både jyder og fynboer. At begivenheden også rykker til Oslo senere på året, sætter en tyk streg under, at Building Green er en voksende trend nu også med et internationalt fokus.

Go Green med korte talks
Som noget helt nyt vil en ekstra pop-up scene i Centralværkstedet desuden byde de besøgende på 20 minutters talks. Teamet er Go Green.

- Pointen med pop-up scenen er, at man kan blive klogere på en række bæredygtige budskaber på kun 20 minutter. Det er nemt og belejligt, og man behøver ikke afsætte en masse tid til det, forklarer Sarah Elhauge.

Pop-up scenen byder på oplæg fra bl.a. Aarhus Kommune, Solar City Denmark og Region Midtjylland & CLEAN.

Se det fulde program her.

09.02.2018Building Green

Sponseret

Anden gang i Aarhus: Building Green samler branchens bedste

06.02.2018Building Green

Sponseret

Fokus på træ i byggeriet

23.01.2018Building Green

Sponseret

Se hele programmet på Building Green Aarhus 2018

16.01.2018Building Green

Sponseret

Building Green Aarhus: Vær klar til programmet

10.01.2018Building Green

Sponseret

Pop-up seminar: Cirkulær økonomi i byggeriet

09.01.2018Building Green

Sponseret

Vær hurtig - Book stand på Building Green Aarhus 2018