Zorba
30.08.2018Daka Denmark A/S
Sponseret
Et bæredygtigt quickfix
”Et bæredygtigt quickfix findes ikke. Det er en langsigtet strategi, hvis det skal have en effekt”, siger Jacob Niebuhr, CEO, restaurant Zorba i Silkeborg, der også administrerer to andre spisesteder i Silkeborg. Han har i flere år arbejdet på at indarbejde nye bæredygtige initiativer i de tre forretninger, og det er en succes. Jacob startede med at fokusere på madspildet. Bevidstheden om den samfundsmæssige negative indvirkning på miljøet og den uøkonomiske måde at drive forretning på var incitamentet til at undersøge det reelle madspild.
Vestforbrænding
Risikomanager
Vil du stå i spidsen for risikostyring, når vi udruller fjernvarme til tusindvis af nye kunder?
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
30.03.2025
Etisk Handel Danmark
Etisk Handel Danmark søger en efterårspraktikant i 2025
Er du interesseret i ESG, bæredygtighed og ansvarlig handel? Så har du muligheden for at komme i praktik hos Etisk Handel Danmark i efteråret 2025.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
25.03.2025
Udgiver
Copyright 2023