Zero Muda betyder ”Nul spild”.

CSR og bæredygtighed integreres  i virksomhedens samlede globale strategi. Toyota Material Handling har indtil for nyligt arbejdet med CSR og bæredygtighed som individuelle strategiske elementer.

Toyota Material Handlings Vision - Zero Muda.

I en opdateret plan for virksomhedens mål og vision for de kommende år, er CSR og bæredygtighed blevet integreret i den samlede strategi

Grundlagt i 1937 af Kiichiro Toyoda har Toyota en lang historik og arv at bygge sin strategi på. Begreber som TPS (Toyota Production System) og TQM (Total Quality Management) har været bærende elementer i Toyota´s udvikling og succes. Derfor har det også været vigtigt at CSR og bæredygtighed integreres i den fremtidige strategi som en naturlig evolution og videreudvikling af virksomhedens arv og DNA.

Toyotas Environmental Challenge 2050 om ”zero emission” er en ledestjerne og guide for os i det langsigtede bæredygtighedsperspektiv, men kan ikke stå alene. Der er også brug for mere kortsigtede og operationelle mål, for at sikre at organisationen hele tiden er i bevægelse og eksekverer i mindre trin. At der udføres KAIZEN - løbende forbedringer.    

Toyota Material Handling udtrykker sin opdaterede 2021 strategi ”Kvalitet i alt hvad vi gør”  med udgangspunkt i visionen kaldet ZERO MUDA.

HVEM VI ER - Leverandør af kvalitet

Toyota er verdens største leverandør af løsninger inden for materialehåndtering, og vi er brancheførende. Kvaliteten har altid været i fokus, og det danner grundlaget for vores succes. En ny definition og en forøgelse af kvaliteten i alle dele af vores virksomhed er det vigtigste punkt i vores strategi. Vi skærper vores fokus på kvalitet, for også i fremtiden vil dette være af afgørende betydning for mange af vores kunder.

En kompleks fremtid fuld af nye teknologier, forskellige løsninger, integrerede systemer, nye tjenester, nye konkurrenter og nye samarbejdspartnere. Midt i denne komplekse virkelighed er vi fast besluttede på at løfte kvaliteten til det næste niveau. At udvide begrebet med flere tjenester og at give en suveræn kundeoplevelse.

Hurtigt, nemt og pålideligt er nye kvalitetsbegreber. Det er et dristigt skridt at tage. Vi bliver nødt til at udvikle nye kompetencer på mange områder for fortsat at være den bedste partner for vores kunder. Dette omfatter processer og samarbejde, udvikling af nye færdigheder samt af nye innovative produkter og tjenester. Andre påstår, at de leverer løsninger, vi tager skridtet videre. Vi leverer kvalitet.

VORES MÅL - At flytte verden mod praktisk og bæredygtig materialehåndtering

Ændring af verden. Det er dét, vi laver, det er derfor, vi går på arbejde, og det er vores bidrag til kunderne og samfundet. Mere præcist gør vi det muligt at flytte paller, pakker og alle andre typer gods på en mere effektiv måde.

Materialehåndtering spiller en vigtig rolle inden for de fleste brancher. Og på den måde har vi stor indflydelse på fremtiden. Flytning af varer hurtigere gør nye ting mulige, og mange ting nemmere. Vi sørger for en positiv leveringsoplevelse over hele verden.

Mere effektiv flytning af varer gør verden mere bæredygtig. Vi sparer energi og reducerer spild.

Værktøjerne er digitalisering, automatisering og nye tjenester, og der vil være fokus på alt dette i vores branche i det kommende årti. Logistik og materialehåndtering er det næste efter fremstilling. Det vil helt sikkert blive en turbulent, udfordrende og fascinerende periode.

Med Toyota Material Handling Europe har du muligheden for at tage del i en usædvanlig rejse, både professionelt og personligt. Vi har en kultur, der fokuserer på mennesker og udvikling. Respekt og Teamwork er to af vores kerneværdier. En anden er Udfordring, og vi vil være førende inden for innovation.

Vores kunder kan regne med, at vi vil være et skridt foran, og at vi føjer kvalitet til den fremtid, der ændrer sig hurtigt og bliver stadig mere kompleks. Og den kvalitet vil ændre verden.

VORES VISION - ZERO MUDA. 

Den fremtid, som vi vil skabe, er en fremtid, hvor Muda/spild er historie. Alle producerede varer og leverede tjenester giver slutkunderne merværdi. Begrænsninger såsom ventetid, mangler og fejl er forsvundet.  

Dette er en fremtid, hvor materialehåndteringsudstyr og -systemer er forbundet end-to-end på tværs af alle grænser, og automatiseret så meget som muligt. En fremtid, hvor mennesker sætter pris på de nye måder at arbejde på og på fordelene ved ny teknologi. Fysisk og administrativ automatisering tager just-in-time til et nyt niveau og reducerer lagerbeholdningen til et absolut minimum. Avanceret trafikstyring gør fysisk transport super-effektivt.

Dette vil gøre verden større. Færre forsinkelser. Flere forbindelser. Nye idéer. Nye tjenester. Nye erfaringer.

Det er svært at forudsige, præcist hvad den nye teknologi, der udvikler sig hurtigt, vil bringe, når det gælder tjenester, samarbejdspartnere og økosystemer. Toyota Material Handling er på forkant i dag med logistiske løsninger, og vi vil fortsat drive udviklingen fremad.

Zero Muda. Det er vores vision - horisonten, som vi vil nå. Og det vil du blive en del af, når du arbejder sammen med os. Grundlæggende vil enhver levering til fabrikker, lagre, havne, lufthavne, butikker, kontorer, hjem osv. foregå til tiden og ekstremt effektivt. Dette vil gøre verden mere bæredygtig.

21.02.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Toyota Material Handling støtter de olympiske og paralympiske lege Paris 2024 som officiel partner for materialehåndtering

02.02.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Lær Li-ion at kende, før du falder pladask for energiformen

02.02.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Vælg gaffeltrucks med det bedst egnede drivmiddel

01.02.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Automatisering frigiver arbejdskraft og øger produktiviteten

31.01.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Styr på data og optimering med moderne flådestyring

29.01.2023Toyota Material Handling A/S

Sponseret

Sådan får du truckbatterier til at holde længst muligt