Vi støtter gerne ti år til

Vagtteam DK ApS har ti års jubilæum som medlem af Erhvervsklubben. De støtter fast, fordi de har tillid til samarbejdet med Røde Kors, og fordi det falder i tråd med deres egne værdier. Samtidig gør det medarbejderne stolte.

For direktør Imran Sarwar er det vigtigt, at både Vagtteam DK og Røde Kors´mission er at gøre en forskel. Privatfoto..

Vagtteam DK ApS er vagtselskab, der har eksisteret siden 1999 med base I Hvidovre. Direktør er Imran Sarwar, og firmaet har 80 medarbejdere, der arbejder med vagt og sikkerhed i hele landet undtagen Bornholm. Er en af de største aktører inden for detailkæder. Vagter kan også hyres til passe på teenagere på Blå Mandag, som portvagt i produktionsvirksomheder, som vægtere eller til arrangementer på skoler og i foreninger som for eksempel Røde Kors Ungdom har benyttet sig af. 

Firmaet tilbyder desuden mystery-shopping. Altså undersøgelse af kvalitet, serviceniveau, svind og tyveri på arbejdspladsen uden medarbejdernes viden.

Hvorfor er virksomheden medlem af Erhvervsklubben?
Vi har faktisk ti års jubilæum i år, og vi tager gerne ti år mere. Det har at gøre med, at vi som virksomhed identificerer os med de værdisæt, som Røde Kors har omkring nødhjælpsarbejde. Historisk har Røde Kors mange succeshistorier, og vi har som medlem af Erhvervsklubben tillid til, at der ikke er langt til at hjælpen når ud, når vi donerer.

Der er jo masser af organisationer, man kan donere til. Jeg har ikke tid til at fordybe mig og sætte mig ind i en masse omkring nødhjælpsarbejde, men jeg har tiltro til, at Røde Kors har ekspertisen.
Vi ser altid Røde Kors i medierne, det er en stor og stærk organisation, der ved, hvad den laver.

Desuden er hjælpen ikke begrænset, men når ud til mange forskellige mennesker og områder uanset om, der er brug for basale ting som rent drikkevand eller om folk skal have tag over hovedet. Det er kun hvis der for eksempel er jordskælv, eller hvis der er risiko for medarbejdernes liv ved at arbejde i et område, at Røde Kors ikke er til stede. Skal jeg bidrage, så er jeg ikke i tvivl om, hvor det bidrag skal hen.

Hvad betyder det for jer at støtte Røde Kors arbejde?
Vagtteam DKs slogan er: ”Når du forventer en forskel”. Med det mener vi, at vi også som vagtselskab ønsker at gøre en forskel og skabe trygge rammer for borgerne. Grundideen i Røde Kors handler også om det, selvom det selvfølgelig er et helt andet målestoksforhold. Det er meget foreneligt med vores værdier, og med ideen om at hjælpe andre mennesker.

Hvilken betydning har det i forhold til jeres kunder?
Vi er stolte af vores partnerskab med Røde Kors, men vi er også ydmyge. Vi vil gerne vise det frem, men ikke kun af forretningsmæssige årsager. Vi tror, at vores bidrag er med til at udskille os fra mainstream. Vi viser, at vi har en aktiv holdning, og vi kan dokumentere vores partnerskab med Røde Kors. Vi bruger det som branding.

Hvilken betydning har det i forhold til jeres medarbejdere?
Vi har jo været partnerskab med Røde Kors gennem mange år, og vi har ofte hørt fra vores medarbejdere, at det er fedt, at vi støtter, og at de er stolte af det. Mange gør det også privat. Hvis der for eksempel er en krise i forbindelse med Syrien, så kan vi godt snakke om det på kontoret – og hvor godt det er, at vi støtter. Vi har logoet på vores interne mailsignatur. Det viser, at vi er erhvervsmedlem, og ellers er det ikke noget, der er skrevet ned. Men jeg oplever, at det styrker det interne samarbejde og tillidsforholdet til hinanden. Det bygger bro.

Hvad bruger I Erhvervsklub diplom/logo til?
Vi har efterhånden mange diplomer, og vi har sat dem på en hylde, så de er synlige, når vi har kundebesøg. Når vi tager en kaffepause, så kan vi tage en snak om diplomerne, og kunderne siger måske noget om, at de synes, at det er flot, at vi har været medlem så længe. Det giver anledning til en smalltalk, og jeg tror, at det brander os, og at både medarbejdere og kunder tager det med sig.

Medlem af Røde Kors Erhvervsklub siden 2008

Denne artikel er del af et tema:

I fokus: CSR i SMV'er

22.12.2022Røde Kors

Sponseret

Danmarks største virksomheder sætter rekord i Røde Kors Julestafet

27.06.2022Røde Kors

Sponseret

DSB og Røde Kors vil give sårbare børnefamilier gode ferieoplevelser

01.02.2022Røde Kors

Sponseret

Julesweaterdag øger medarbejdernes engagement i virksomheders CSR-arbejde

22.12.2021Røde Kors

Sponseret

Erhvervsledere deltager i Røde Kors Julestafet og samler over en halv million ind

10.11.2021Røde Kors

Sponseret

Espresso House bekæmper ensomhed en kop kaffe ad gangen

15.06.2021Røde Kors

Sponseret

Røde Kors’ erhvervsklub har 30-års jubilæum