Vær med til at sætte agendaen for den globale it- og elektronikbranche

Under initiativet Atea Sustainability Focus udarbejder Atea hvert år i samarbejde med resten af de nordiske it-købere vigtige rapporter til den globale it-industri om, hvordan vi kan løse branchens fælles bæredygtighedsudfordringer. Rapporternes anbefalinger bygger blandt andet på en årlig spørgeskemaundersøgelse blandt danske og nordiske it-indkøbere.

Spørgeskemaundersøgelsen, der netop er igangsat for 2021, har til formål at vise branchen, hvordan nordiske indkøbere af it-udstyr prioriterer bæredygtighed ved indkøb samt at identificere, hvilke forhindringer og muligheder der findes for mere bæredygtige it-løsninger.

”Vi kan ikke individuelt, effektivt løse udfordringerne med bæredygtighed. Derfor samler Atea Sustainability Focus danske og nordiske it-indkøbere, så vi med én samlet stemme kan bidrage til at øge globalt fokus på bæredygtighed i it-branchens forsyningskæde”, siger Andreas Schjølin, Sustainability Manager i Atea Danmark, og fortsætter:

”Vi ønsker at påvirke vores leverandører og værdikæder i tråd med de behov vi ser hos de nordiske it-indkøbere. Men for at kunne påvirke processen og øve indflydelse på vores leverandører, og branchen generelt har vi brug for, at så mange som muligt besvarer undersøgelsen".

Sådan deltager du

Følg linket nedenfor og afsæt cirka 15 minutter til besvarelsen. Vi behandler alle svar anonymt og opfordrer alle til at deltage, uanset om man i sin rolle eller i sin virksomhed stiller krav til bæredygtighed i it-indkøb i dag.

Deltag i Atea Sustainability Focus’ 2021-undersøgelse her
Læs om Atea Sustainability Focus og find dette og tidligere års rapporter her

24.10.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Atea og Microsoft fortsætter samarbejdet med Jobcenter Aarhus og håber på at kunne få flere ledige i job i it-branchen

18.09.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Nye komplekse bæredygtighedskrav kræver mere af virksomhedens it-afdeling, men kan være en kærkommen mulighed til at kigge indad

18.09.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Gør medarbejderne til en aktiv del af virksomhedens bæredygtighed

24.08.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

El-indkøbsaftale mellem Atea og Better Energy viser vejen for it-sektorens overgang til vedvarende energi

20.06.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Ateas CSR-indsats belønnes med platin for fjerde år i træk

30.05.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Bæredygtighed: Nu befinder CIO’s sig i frontlinjen!