TREFOR præsenterer nyudviklet elkøretøj til CSR Awards i Vejle

TREFOR sætter fokus på bæredygtige transportløsninger til CSR Awards 2015 og præsenterer i den forbindelse det nyudviklede elkøretøj TRIPL.

TRIPL blev første gang præsenteret til Folkemødet 2015, hvor bl.a. Bertel Haarder fandt den vældig praktisk og underholdende.

Flere af Trekantområdets største virksomheder spiller en aktiv rolle ved CSR Awards 2015, der afholdes i Vejle d. 7. oktober. Således også energikoncernen TREFOR, der bakker op om bæredygtig udvikling i Trekantområdet.

”Temaet for CSR Awards 2015 handler i år om bæredygtig vækst, som er en dagsorden, vi har helt inde på livet af forretningen i TREFOR, når det gælder skabelse af arbejdspladser og forretningsudvikling i Trekantområdet. Samtidig vil vi gerne bakke op om at give erhvervsfolk, politikere og kunder en god oplevelse i Vejle,” fortæller Knud Steen Larsen, adm. direktør hos TREFOR.

Vejle Kommunes borgmester, Arne Sigtenbjerggard, glæder sig over, at TREFOR bakker op om CSR Awards 2015.

”TREFORs mangeårige støtte til aktiviteter i Trekantområdet er et vigtigt bidrag til at muliggøre store begivenheder, der samler vores borgere og erhvervsliv. Derfor glæder det mig, at TREFOR nu også har valgt at bakke op om CSR Awards 2015, som sætter fokus på en central dagsorden for Vejle Kommune og vores erhvervsliv, ” fortæller borgmester Arne Sigtenbjerggaard.

Præsenterer banebrydende elkøretøj ved side-event

En del af motivationen for TREFORs deltagelse i CSR Awards 2015 er ønsket om at præsentere koncernens nyudviklede elkøretøj, TRIPL, beregnet til bæredygtig vareudbringning i indre by. Den bliver præsenteret ved TREFORs side-event om ‘Bæredygtig transportløsninger.

”Som en af landets store energikoncerner, der leverer energi- og serviceydelser i hele Danmark, har vi naturligvis fokus på energirigtige og klimavenlige løsninger, og vi glæder os til at præsentere vores egenudviklede elkøretøj TRIPL, hvor design, teknik, miljøbevidsthed og innovation er gået hånd i hånd. TRIPL kan sikre større effektivitet, bedre udnyttelse af ressourcerne og mindre miljøpåvirkning. Vi glæder os til at vise TRIPL frem ved CSR Awards, som danner en perfekt ramme for så innovativt et elkøretøj,” siger Knud Steen Larsen.

Hurtig og smidig bytransport

TRIPL’s design tillader det trehjulede elkøretøj at være både hurtigt og smidigt, så den let kommer frem i byrummet. TRIPLs fremkommelighed vil ifølge Knud Steen Larsen være med til at løse udfordringerne med trængsel i byerne, som blandt andet skabes af godstransport i de snævre byrum. Dertil vil den være med til at forbedre både klima og miljø, da elkøretøjet er støjsvagt og ikke udleder CO2.

Vejle Kommune er vært for CSR Awards 2015 i samarbejde med erhvervsnetværket Green Network og CSR fonden. CSR Awards hylder de bedste virksomheder til bæredygtighed og samler hundredevis af erhvervsfolk og politikere til faglig forening, debat og festmiddag i Spektrum Vejle d. 7. oktober.

Læs mere om CSR Awards og TREFORs side-event her

27.01.2021Green Network

Sponseret

Nyt landsdækkende partnerskab skal formidle viden om bæredygtig udvikling med fokus på bundlinjen

22.10.2020Green Network

Sponseret

Nye rapporteringskrav – hvad ønsker virksomhederne?

05.10.2020Green Network

Sponseret

Interview: En grønnere vognpark – Kaj Madsen Fjelstrup A/S

05.03.2020Green Network

Sponseret

Green Network lancerer værktøj til FNs Verdensmål rettet mod SMV’er

20.02.2019Green Network

Sponseret

Erfaringer efter 25 års arbejde med bæredygtighed

30.11.2018Green Network

Sponseret

Interview m/ Lærke Skaksen, CSR Responsible ved Lidl Danmark: Det fik jeg ud af CSR Træning med Green Network