Testfaciliteter optaget på Cleantechfacilitator.com

Gaia Solar bakker op om Cleantech Facilitator og har fået optaget tre testfaciliteter på portalen, der tilsammen gør det muligt at teste alle aspekter af et solcelleanlæg, fra komponenter til færdige anlæg.

Modultester. .

Hos Gaia Solar har vi etableret tre testfaciliteter, der tilsammen gør det muligt for os at teste alle aspekter af et solcelleanlæg, fra komponenter til færdige anlæg. Men vi ønsker ikke kun at sikre kvaliteten af vores egne produkter. Vi vil være med til at øge kvalitetssikringen i hele branchen. Derfor har vi tilmeldt vores testfaciliteter til Cleantech Facilitator, der er et online-værktøj, som skal skabe forbindelse mellem brugere og leverandører af cleantech test & demonstrationsanlæg.

Gaia Solar tilbyder tre testmuligheder:

Solcelletester - Solcelletesteren måler enkle solcellers ydelse. Solcelletesterne giver en præcise beskrivelse om solcellens karakteristik, viden om hvordan solcellen vil opføre sig under forskellige vejrforhold, mulighed for at sortere og eventuelt frasortere solceller. Dette er for eksempel relevant når man ønsker at anvende en ny type celler i sine moduler.

Modultester - Modultesteren anvendes til at teste modulers effekt under standard testbetingelser. Modultesteren er Skandinaviens størreste og kan måle moduler op til 3 x 1.5 m. Modultesteren lever op til AAA-standarden for solsimulatorer (IEC 60904-9), hvilket sikre lyskildens ægthed med solen og homogenitet af lys bestrålingen. Modultesteren er støttet igennem Real Dania og medvirker til at sikre moduler af vilkårlig størrelse, farve, og indramning lever op til højeste kvalitet.

Working Lab – Vores Working Labanvendes til at teste udvalgte komponenter under påvirkning af forskellige faktorer som f.eks. hvordan moduler præsterer på hvid eller sort tag,i kombination med forskellige invertere eller hvorledes forskellige montageformer påvirker ydelsen af moduler.

Testfaciliteterne kan naturligvis ikke kun udnyttes til test af eksisterende produkter. De kan også anvendes i udviklingen af nye løsninger eller til optimering af eksisterende løsninger og kan derfor indgå i forsknings- og udviklingsprojekter. 

Er du interesseret i at vide mere om de forskellige testfaciliteter, kan du finde detaljeret information her: http://www.cleantechfacilitator.com/

Cleantech Facilitator er stiftet af Scion DTU, Copenhagen Cleantech Cluster og State of Green med et formål at skabe et værktøj, der vil gøre test-og demonstrationsfaciliteter mere synlige for virksomhederne, og derved bidrage til at stimulere innovation og vækst for danske cleantech-virksomheder. Det er naturligvis kun godkendte testfaciliteter, der optages på portalen. 

08.06.2015Gaia Solar A/S

Sponseret

Prototype af solcelleløsning til røde tegltage

15.10.2014Gaia Solar A/S

Sponseret

Gartnerier bliver bæredygtige med solcellepanel til væksthuse

03.09.2014Gaia Solar A/S

Sponseret

Gaia Solar åbner kontor i Dubai, UAE

21.08.2014Gaia Solar A/S

Sponseret

Solcelleanlæg er en gevinst for samfund og virksomheder

11.06.2014Gaia Solar A/S

Sponseret

Kæmpe solcellepaneler til DTU´s Solar Decathlon-hus

04.06.2014Gaia Solar A/S

Sponseret

Testfaciliteter optaget på Cleantechfacilitator.com