Tør du tænke nyt? Tør du være blandt de første?

Deloitte søger virksomhedspartnere til en tænketank, der vil gøre bæredygtigt forbrug til mere end et modeord. Vi vil skabe en tværindustriel platform hvor bæredygtig forbrugerinvolvering er omdrejningspunktet for innovation og forretningsudvikling.

07.11.2013

Sponseret

Deloitte

Deloitte vil samle en tænketank på tværs af industrier for, at udforske de muligheder, der findes for fremtidig forretning indenfor bæredygtigt forbrug. Vi ser en voksende international forretningstendens, hvor den gængse opfattelse af forbrugeren bliver udfordret, et eksempel herpå er voksende forbrugeradfærd for at leje frem for at eje. De nye forretningsmodeller, påvirker relationen til kunden og udfordrer eksisterende forretningsmodeller. Gennemsigtighed, tillid og partnerskaber ses som nøglen til fremgang. Det er ikke et modefænomen, det er en tendens, som er her for at blive. Ved at etablere en tværfaglig tænketank skaber vi et forum der tør konfrontere udfordringerne og udvikle fremtidens forretningsmodeller for danske virksomheder.

Hvem kan være med?
Vi leder i første omgang efter en håndfuld interesserede på C-level niveau. Vi efterlyser skarpe og innovative partnere fra fx innovation, salg, kommunikation, marketing eller CSR – så længe de er klar til at inspirere og blive inspireret. I et eksklusivt og fortroligt forum vil vi skabe et stærkt innovativt netværk som tør udnytte de muligheder, der ligger i de nye forretningsmodeller. Det kræver mod og nytænkning. Kontakt os, det starter allerede den 10. december.

Henvendelser bedes rettet til Bahare Haghshenas, manager i Deloitte Sustainability bahahag@deloitte.dk

21.11.2022Deloitte

Sponseret

Supply Chain Sustainability – How to ensure real progress?

07.11.2022Deloitte

Sponseret

En fjerdedel af verdens arbejdskraft er truet af klimaforandringer

22.10.2022Deloitte

Sponseret

Join Deloitte’s Supply Chain Panel

15.04.2019Deloitte

Sponseret

Nyt innovationsprogram for SMVer skal udvikle bæredygtige løsninger med afsæt i 3D-print

26.03.2019Deloitte

Sponseret

How can you implement the SDGs in your business?

20.03.2019Deloitte

Sponseret

Råd til en vellykket ansættelse af flygtninge på din arbejdsplads