Sydfynsk energiselskab: Det skal være lettere at lade sin elbil

Virksomheder og boligforeninger kan se frem til en nemmere måde at få ladet elbiler op på! Som noget helt nyt i Danmark tilbyder SEF Energi en komplet ladeinfrastrukturløsning til virksomheder og boligforeninger, fra ladestandere til klimavenlig el-aftale

05.05.2021

Sponseret

SEF A/S

Virksomheder og boligforeninger kan se frem til en nemmere måde at få ladet elbiler op på! Som noget helt nyt i Danmark tilbyder SEF Energi en komplet ladeinfrastrukturløsning til virksomheder og boligforeninger, hvor ladestandere, installation og el-aftale er samlet ét sted. “Det er fremtiden,” lyder det fra den grønne vareudleveringsvirksomhed Chainge og det bæredygtige delebilskoncept GreenMobility som SEF Energi samarbejder med.

Forestil dig, at du i stedet for at købe ladestandere ét sted, el i et andet firma og digital tjeneste hos en helt tredje udbyder i stedet får det hele samlet ét sted. Det er, hvad det sydfynske energiselskab SEF Energi nu tilbyder små til mellemstore virksomheder og boligforeninger i hele Danmark.

“Vi mærker en stigende efterspørgsel fra både virksomheder og boligforeninger, der gerne vil have løsninger inden for ladeinfrastruktur til elbiler,” siger Søren Ørnholt Jørgensen, der er forretningsudvikler i SEF Energi, København og fortsætter:

“Det gælder både til virksomhedens egne elbiler, de ansattes og kundernes. Derudover oplever boligforeningerne også, at deres lejere fokuserer mere og mere på elbiler og efterspørger mulighederne for at få ladet deres biler op. Og alt det falder rigtig godt ind i vores agenda om at gøre en forskel for den grønne omstilling.”

SEF hjælper virksomheden Chainge sammen med GreenMobility
Og en forskel er lige netop det, som SEF sammen med delebilsfirmaet GreenMobility har gjort for den københavnerbaserede virksomhed Chainge. Indtil for nyligt har den bæredygtige logistikvirksomhed Chainge leveret varer ud på cykel i København. Men efterspørgslen på grøn vareudlevering har bredt sig og kræver derfor elbiler til de længere distancer.

“Vi havde behov for hjælp til at komme igang med eldrevne biler. Men det var lidt af en jungle at finde ud af – uden at det blev meget dyrt, og uden at vi skulle have fat i mange forskellige udbydere af både elbiler, ladestandere, installatører, elselskaber og digitale styresystemer,” fortæller Torben Damgaard Nielsen, der er direktør i og medstifter af Chainge.
I samarbejde med det bæredygtige delebilsfirma GreenMobility har SEF sørget for, at Chainge nu har elbiler, ladebokse og el til rådighed i én løsning. Det giver på alle måder mening.

“Sådan en pakkeløsning er ikke bare en kæmpe hjælp. Det er også fremtiden,” fortæller Torben Damgaard Nielsen fra Chainge, der nu kan levere varer i hele Storkøbenhavn – men stadig uden emission.

Hos samarbejdspartneren GreenMobiliy, er de heller ikke i tvivl om, at der skal enkle pakkeløsninger på bordet, hvis det skal være attraktivt for virksomheder og boligforeninger at køre på el i stedet for diesel. Siden 2016 har GreenMobility drevet en effektiv free-floating carsharing flåde bestående af flere hundrede elektriske bybiler på tværs af en række europæiske byer.

“Det skal være let og enkelt at køre på el, ellers er vejen til en bæredygtig succes meget lang,” siger Ulrik Blichfeldt, direktør for forretningsudvikling i GreenMobility. GreenMobility er en af de største og vigtigste spillere på markedet, når det gælder fremtidens grønne mobilitetsløsninger. Derfor er samarbejdet også en gevinst for begge parter.

Pakkeløsninger er vejen frem
Ligesom den bæredygtige logistikvirksomhed Chainge vil mange virksomheder gerne følge med udviklingen og gøre det så nemt og attraktivt som muligt for både ansatte og kunder at køre i elbil. Men ofte kan det være lidt af en administrativ opgave at få installeret ladestandere, få den bedste og grønneste el-aftale hjem, og samtidig køre opladningen så grøn og økonomisk rentabel som overhovedet muligt.

Derfor tilbyder SEF Energi nu skræddersyede pakkeløsninger, der skal gøre det nemmere for brugerne at lade sin bil op hos virksomheder og i boligforeninger. Pakkeløsningen indebærer ladestandere, fuld installation af disse, den helt rigtige el-aftale, som understøtter den grønne omstilling og intelligent opladning styret gennem en app, så elbilerne automatisk lader, når strømmen er billig eller mest miljøvenlig i løbet af døgnet.

“ Vores formål er at deltage aktivt i den grønne omstilling. Det er derfor vores fornemmeste opgave at tilbyde intelligente løsninger og hjælpe vores kunder i hele Danmark, så alle kan få muligheden for at tage en aktiv del i den grønne omstilling,” fortæller Søren Ørnholt Jørgensen fra SEF
Selvom SEF er et energiselskab, vil de gerne være behjælpelig, når boligforeninger eller virksomheder henvender sig og har behov for at få stillet elbiler til rådighed – en rådgivning som naturligt sker i samarbejde med GreenMobility.

“For at få størst mulig succes med vores nye dedikerede delebilsløsninger til virksomheder og boligforeninger m.fl. er vi nødt til at gøre det nemt, bekvemt og økonomisk attraktivt. Ellers får vi ikke den fart på den grønne omstilling som vi alle ønsker.” siger Ulrik Blichfeldt, direktør i GreenMobility. “Og det kan de her samarbejder og pakkeløsninger være med til at sikre” understreger de hos GreenMobility.

Fakta:

Det får du med SEF Business ladeboks:

  • Ladestandere til elbiler
  • Fuld installation af standerne
  • Den rigtige el-aftale, som understøtter den grønne omstilling
  • Intelligent opladning styret gennem en app, så elbilerne automatisk lader, når strømmen er billig eller mest miljøvenlig i løbet af døgnet.
  • Muligheden for fast tilknyttede elbiler fra GreenMobility

Fakta:

Vigtig viden om SEF Energi:

  • Energivirksomhed fra 1906
  • Hovedkontor i Svendborg, Sydfyn
  • Leverer blandt andet varme og energi til private såvel som erhvervskunder
  • Den grønne omstilling står øverst på vores dagsorden

For mere information kontakt

SEF Energi
Søren Ørnholt Jørgensen, forretningsudvikler, København
– tlf: +45 29 46 99 75 eller mail soj@sef.dk

Chainge
Torben Damgaard Nielsen
Direktør for Bæredygtighed, Forretningsudvikling og Innovation
+45 29723923

GreenMobility
Ulrik Blichfeldt
Director, Business Development
+45 3122 5766

24.10.2023SEF A/S

Sponseret

Nu kan 23.000 husstande på Sydfyn få fiberprodukter fra YouSee og TDC Erhverv

13.04.2023SEF A/S

Sponseret

SEF Energi kåret til branchens mest bæredygtige energiselskab

21.11.2022SEF A/S

Sponseret

SEF kommer ud af 2022 med millionunderskud

27.09.2021SEF A/S

Sponseret

Omstilling til elbiler: SEF hjælper virksomheder med skræddersyet totalløsning

22.09.2021SEF A/S

Sponseret

Grønne lån til SEF-koncernen i Svendborg

21.09.2021SEF A/S

Sponseret

Skoleelever fra 2. klasse på Ørkildskolen er begyndt et spændende forløb hos SEF