Skoleelever fra 2. klasse på Ørkildskolen er begyndt et spændende forløb hos SEF

Energiselskabet SEF arbejder ihærdigt med den grønne omstilling og for at medvirke til mere bæredygtighed i samfundet. Det gælder, når det har med energi at gøre – men det gælder i høj grad også, når det har at gøre med at hjælpe den næste generation.

21.09.2021

Sponseret

SEF A/S

Energiselskabet SEF arbejder ihærdigt med den grønne omstilling og for at medvirke til mere bæredygtighed i samfundet. Det gælder, når det har med energi at gøre – men det gælder i høj grad også, når det har at gøre med at hjælpe den næste generation til at blive både dannet og uddannet.

Derfor har SEF sammen med GO2Green samt Vand og affald taget initiativ til at udarbejde et undervisningsmateriale der bl.a. handler om sol- og vindenergi, Klima til læring debat. I den forbindelse kan skoleklasser gratis låne store klassekasser med udstyr til naturvidenskabelig undervisning. Videre er SEF i fuld gang med forberedelserne til landsstævnet i Svendborg, sommeren 2022. Her er SEF bl.a. vært for et stort (top)møde om klima og bæredygtig for unge. Arrangementet udvikles samarbejde med unge skoleelever for at sikre en ung dagsorden. På den måde hjælper SEF den næste generation med at blive klædt på til den vigtige drøftelse om klima og energi.

Adopter en skoleklasse
Nu er SEF gået ind i et nyt projekt, der har titlen Adopter en skoleklasse, der i al sin enkelhed går ud på, at SEF gennem en årrække får besøg af den samme klasse to gange pr. år. Hver gang skal klassen opleve SEF som arbejdsplads og møde medarbejdere i mange forskellige afdelinger. SEF udmærker sig nemlig ved at være en virksomhed, der har en lang række forskellige arbejdsfunktioner (køkken, kundecenter, sekretær, marketing, teknikere, elektrikere, PR, IT, bæredygtighed og meget mere). På denne måde møder eleverne arbejdsmarkedet og får sig sikkert en rollemodel.

Egentligt skulle projektet være sat i gang for et år siden. Men så kom coronaen i vejen
Det første møde med en sød og nysgerrig 2. klasse fra Ørkildskolen har netop fundet sted. Det var meget spændende for de mange interesserede elever men også for ansatte hos SEF. Eleverne blev præsenteret for SEF af direktør, Anders Banke, salgskonsulent fra kundeservice, Bettina Feder og afdelingsleder Brian Bønneløkke.

Herefter var der rundvisning i tre små grupper, hvor der var god tid til at se SEF og komme lidt rundt i krogene i det store hus. Eleverne havde forberedt mange gode spørgsmål, som de fik svar på. Efter besøget fortsætter arbejdet hjemme på skolen med at drøfte indtryk fra besøget og udveksle informationer de tre grupper imellem. Hos SEF glæder vi os allerede til det næste besøg slutter koordinator for besøgene, Jesper Vognsgaard.

For flere informationer – kontakt:
Jesper Vognsgaard på jvo@sef.dk eller 2089 2575

24.10.2023SEF A/S

Sponseret

Nu kan 23.000 husstande på Sydfyn få fiberprodukter fra YouSee og TDC Erhverv

13.04.2023SEF A/S

Sponseret

SEF Energi kåret til branchens mest bæredygtige energiselskab

21.11.2022SEF A/S

Sponseret

SEF kommer ud af 2022 med millionunderskud

27.09.2021SEF A/S

Sponseret

Omstilling til elbiler: SEF hjælper virksomheder med skræddersyet totalløsning

22.09.2021SEF A/S

Sponseret

Grønne lån til SEF-koncernen i Svendborg

21.09.2021SEF A/S

Sponseret

Skoleelever fra 2. klasse på Ørkildskolen er begyndt et spændende forløb hos SEF