#sustainablestories: Ege Carpets og KidsAid inviterede syge børn og unge til koncert

Ege Carpets og KidsAid inviterede for fjerde år i træk 400 syge børn og unge til koncert med Nicklas Sahl, Alexander Oscar og Malte Ebert

Malte Ebert, tidligere kendt som Gulddreng, spredte god stemning i tæppefabrikkens nye lagerhal.

15.10.2019

Sponseret

Mette Frydensbjerg Jacobsen, egetæpper a/s

Efterårsferien startede med et brag mandag d. 14. oktober 2019, da KidsAid i samarbejde med Ege Carpets afholdt en stjernespækket koncert for syge børn og unge i tæppefabrikkens nye lagerhal i Herning. Udover lækker musik kom der også en tryllekunstner og satte et magisk præg på oplevelsen.

Holder fri fra hverdagn med Unikke Oplevelser

Koncerten er en del af KidsAids Unikke Oplevelser-koncept, som har til formål at skabe oplevelser, der er lidt ud over det sædvanlige, og som får de syge børn og unge til at glemme sygdommen for en stund.

Hvert år afholdes mange Unikke Oplevelser i hele Danmark, blandt andet i form af koncerter, sportsbegivenheder og trylleri på hospitalernes børne- og ungeafdelinger. Arrangementerne er for alle syge børn og unge. Forældre og søskende var også inviteret med til arrangementet i Herning, da et barns sygdom rammer hele familien. Under koncerten blev der serveret street food, popcorn, candyfloss, slush ice og kolde drikkevarer fra Royal Unibrew, en anden af arrangementets sponsorer.

”KidsAid er dybt taknemmelig for, at Ege Carpets endnu en gang ville donere dette arrangement og skabe en fantastisk oplevelse for de syge børn og unge og deres familier. Det glædede os at se dem alle og give dem en uforglemmelig eftermiddag, hvor de kunne holde fri fra deres sygdom.” Søren Bach, Bestyrelsesformand for KidsAid

Om KidsAid

KidsAid gør en forskel for syge børn og unge i Danmark. Hvert år indlægges over 75.000 syge børn og unge på danske hospitaler, men det samlede antal er langt højere. Oplevelser, der får børn og unge ud af sengen og giver dem en følelse af at være som deres jævnaldrende, har positiv indvirkning på deres sygdomsforløb. Netværket omkring KidsAid udgøres af en unik kreds af kultur-, sports- og erhvervsfolk. KidsAid samler blandt andet penge ind via talkshows, golfturneringer og cykelture tværs over USA – alt sammen til velgørenhed.

31.05.2023egetæpper a/s

Sponseret

Ege Carpets styrker ledelsen med ny global direktør for marketing, produkt og bæredygtighed

08.05.2023egetæpper a/s

Sponseret

Tæppegigant udskifter latexlim med genanvendt lim fra knuste bilruder

31.10.2022egetæpper a/s

Sponseret

Carpet can help reduce energy costs up to 13%

05.07.2022egetæpper a/s

Sponseret

Ege Carpets Bæredygtighedsrapport 2021/2022

13.06.2022egetæpper a/s

Sponseret

Why architects and designers should use cradle to cradle certified® products in sustainable interior projects

09.06.2022egetæpper a/s

Sponseret

How to understand an EPD and work around its pitfalls