Sustainable Business Solutions og Erhvervsakademi Aarhus indgår partnerskab

Erhvervsakademi Aarhus og Sustainable Business Solutions indgår et partnerskab, der skal styrke udbuddet af kurser til gavn for endnu flere markeder og medarbejdere med bæredygtighedsopgaver.

CEO ved Sustainable Business Solutions Helle Bergstrøm som underviser på et af modulerne på uddannelsesforløbet Sustainability Management i praksis (SMip).. Foto: Sustainable Business Solutions

Behovet for kompetenceopbygning inden for ESG i danske virksomheder er enormt. Lovgivningen vil i de kommende år stille betydelige krav til virksomhedernes ageren og transparens. Derfor har Sustainable Business Solutions og Erhvervsakademi Aarhus nu indgået et samarbejde, der skal styrke udbuddet af relevante kurser og videreuddannelse med høj faglighed til medarbejdere og ledere med bæredygtighedsopgaver i virksomheder og organisationer.

”Vi har en fælles vision med Erhvervsakademi Aarhus om at hjælpe virksomheder i arbejdet med bæredygtighed, så virksomheden står stærkt både nu og i fremtiden – også når vi som rådgivere har afsluttet et projekt med virksomheden,” udtaler Christian Nielsen, der er seniorrådgiver ved Sustainable Business Solutions og underviser på virksomhedens kurser.

Helt konkret betyder samarbejdet med Erhvervsakademi Aarhus, at Sustainable Business Solutions nu kan tilbyde flere muligheder for kompetenceopbyggende kurser og uddannelser i regi af Erhvervsakademi Aarhus for virksomhedens kunder, og Sustainable Business Solutions får mulighed for at undervise på en række fag på erhvervsakademiet, blandt andet diplomfaget i bæredygtig virksomhed samt på akademiuddannelsen i grøn omstilling og bæredygtighed.

Derudover bliver det muligt at gå til eksamen på Erhvervsakademi Aarhus, hvis man har gennemført et forløb på Sustainable Business Solutions uddannelse Sustainability Management i praksis (SMip).

”Sammen med vores kortere ESG masterclasses og online kurser i klimahandling og klimaregnskab i praksis betyder samarbejdet, at vi i Sustainable Business Solutions er godt rustet til at hjælpe de danske virksomheder. Der er nemlig brug for specialister ude i virksomhederne, som kan lede bæredygtighedsindsatserne, sikre at bæredygtighed forankres i kulturen og sikre, at der arbejdes strategisk med kapabilitetsopbygningen. Og derudover er der brug for en bred uddannelsesindsats, så kompetenceløftet ikke kun gælder de få, og det sikrer Erhvervsakademi Aarhus med deres brede tilbud,” siger Christian Nielsen.

Har man gennemført forløbet SMip og bestået eksamen på Erhvervsakademi Aarhus, optjener man nu ECTS-point og kan dermed tælle faget med, hvis man som deltager er i gang med eller påtænker at tage en diplomuddannelse. Som deltager vælger man selv, om man ønsker at tage en eksamen og få ECTS-point. En afsluttende mundtlig eksamen kræver en mindre skriftlig opgave med udgangspunkt i din egen virksomhed.

Vil du vide mere?

Læs mere om Sustainable Business Solutions udbud af kurser her (muligheden for ECTS-point gælder ikke alle kurser).

Udforsk hele Erhvervsakademi Aarhus' bæredygtighedsunivers her.

Kontakt vores Academy Manager Katrine på katrine@sbsolutions.dk eller (+45) 44 40 60 44 hvis du har spørgsmål eller har brug for afklaring.

23.05.2024Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Rådgiverens guide til scope 3-udledninger

06.05.2024Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Sustainable Business Solutions og Erhvervsakademi Aarhus indgår partnerskab

07.03.2024Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Skal du med på bølgen og sætte mål for naturindsatsen med science-based targets for nature?

31.01.2024Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Ny masterclass skal styrke ESG-kompetencer hos ledere og bestyrelsesmedlemmer i SMV’er

15.12.2023Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Adventsklumme: Forbedrer eller forværrer miljøkompensationsordninger vores klima og biodiversitet?

08.12.2023Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Adventsklumme: Kan man retfærdiggøre dybhavsminedrift?