Solenergi: en investering i fremtiden

Vedvarende energi er en essentiel løsning for både klima- og energikrisen. Ved at investere i solenergi kan virksomheder gøre en forskel mange år frem i tiden.

Det er efterhånden intet nyt at klimaet kalder på handling. Det blev fx endnu en gang tydeliggjort ved udgivelsen af den seneste klimarapport fra FN's Klimaråd

Vedvarende energi er essentielt for at imødekomme klimamålene, og er desuden en mulighed, hvorpå virksomhederne kan bidrage til klimaindsatsen. 

Let og effektiv løsning

Solenergi er ikke blot den billigste energiløsning, men er også den hurtigste at implementere. Derfor er det den mest oplagte løsning for langt de fleste virksomheder, når de ønsker at nedbringe deres CO2-udslip, da det samtidig kan føre til store økonomiske besparelser. 

Et solcelleanlæg har desuden en levetid på 40-50 år, og er derfor en investering, der giver både økonomiske og CO2-besparelser mange år frem i tiden. Hvis en virksomhed vælger at investere i solenergi, vil besparelserne desuden sikre, at anlægget betaler sig selv inden for få år.

Læs mere om investering i solceller.

Handling i energikrisen

Ved at producere en andel af deres egen energiforbrug, kan virksomheden bidrage positivt til energikrisen. De vil både selv opnå betydelige besparelser, og samtidig sælge overskydende energi til det fælles elnet. Således kan energien fra solcelleanlægget bidrage til samfundets grønne omstilling og nedsætte elpriserne.

På den måde er solceller en investering i både virksomhedens og samfundets fremtid.

Bliv klogere på jeres virksomheds muligheder for at investere i solenergi.

29.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

NRGreens ledelse ser tilbage på et år, der har medført en stabil positionering på markedet

18.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

20.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

NRGreen og CBRE indgår strategisk partnerskab

18.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

Maskinproducent investerer i solcelleanlæg fra NRGreen

27.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Solenergi om vinteren

06.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Ny finansieringsmulighed skal udbrede vedvarende solenergi til danske virksomheder