Slut med engangsbrug af løbetøj til firmaevents. Nu kan danske virksomheder sikre grøn omstilling med deres medarbejdere.

Firmaevents handler om hyggeligt samvær i sportens tegn. Danske virksomheder får glade medarbejdere, der knytter bånd samtidigt med, at virksomhederne får PR internt som eksternt. Men hvordan kan indkøb af løbetøj blive grønt og cirkulært?

DHL-stafetten 2022 - Fælledparken København.

Formålet med events som DHL-stafetten er, at vi hygger os med vores kolleger, spiser og får nogle dejlige, minderige timer sammen i sportens tegn. Medarbejderne knytter bånd samtidigt med, at virksomheden bliver synlig overfor omverden. 

Men filmen knækker, når medarbejderne får nye løbetrøjer hvert år med virksomhedens logo trykt på. 

Derfor har Conscious Warrior udviklet et løbetøjskoncept, hvor vi flytter os fra engangsbrug til flergangsbrug.

Konceptet blev lanceret sidste år og er udviklet for at bane vej for den danske mode og tekstilbranche. Fra lineær til cirkulær økonomi og samtidigt skabe bevidsthed hos samfundsborgere, så vi i fællesskab ændrer vores køb-og-smid-væk-kultur.

Vores primære fokus er på forlængelse af tøjets levetid. Vi vil undgå nyproduktion og tekstilaffald, og samtidigt er vores løbetøj lavet af genanvendte materialer.

Tøj skal bruges så meget som muligt og så længe som muligt.  

Hvordan gavner konceptet danske virksomheder?

  1. I følger jeres grønne CSR-strategi og får god PR internt som eksternt
  2. I får firmaløbetøj, der kan skifte design med afvaskelig trykteknologi, skifte ejer og er chippet, så det kan måle og dokumentere jeres klimaaftryk.
  3. Hver medarbejder får en lækker klimavenlig løbetrøje, der er opgraderet med nyt tryk, vasket og pakket. Det føles helt som nyt, men er ikke nyproduktion.
  4. Indkøbsprocessen er enkel. I indkøber til cirkulær brug samtidigt med, at jeres medarbejdere ved, at de får nyt løbetøj, der gavner miljøet.

Tilmeldingen til årets DHL-stafet starter allerede d. 1. marts 2023.

Kontakt Linh Ma, Founder af Conscious Warrior concept. Så kan vi sammen hjælpe jer med at blive frontløbere for cirkulær økonomi og en del af løsningen fremfor problemet. 

Ring til Linh på mobil (+45) 2681 2787 eller mail os på linh@fabricaid.dk  

Læs mere om vores løbetøjskoncept på:  www.consciouswarrior.dk

07.02.2023Conscious Warrior

Sponseret

Slut med engangsbrug af løbetøj til firmaevents. Nu kan danske virksomheder sikre grøn omstilling med deres medarbejdere.