Sjældent katalog over sundhedspersonalets behov kan gøre dit sygehus bedre

For første gang nogensinde er hospitalernes innovationsbehov blevet samlet i et katalog på tværs af regioner. Nu kan sundhedsindustrien og innovationsmiljøer derfor tage udgangspunkt i konkrete behov, når de udvikler nye sundhedsløsninger.

Foto: Industriens Fond

For første gang har projektet Nordic Health Lab i samarbejde med danske hospitaler udarbejdet en oversigt over hospitalernes behov for nye løsninger.

Behovskataloget er skabt efter en længere periode med tæt samarbejde mellem hospitalernes innovationskonsulenter, afdelingsledelser hospitalsdirektioner og Nordic Health Lab, Jesper Juel-Helwig, adm. dir. i Nordic Health Lab forklarer:

”Når vi samler viden på tværs af tre regioner, har vi mulighed for at identificere nogle forholdsvis generelle behov og tendenser, som vi kan dele med vores partnere i sundhedsindustrien og innovationsmiljøerne. Dermed kan behovsindsigterne omsættes til løsninger målrettet identificerede og prioriterede behov. Det er kun muligt at generere den type viden gennem et meget tæt og tillidsfuldt partnerskab med hospitalerne, hvilket vi er meget taknemmelige for,” siger Jesper Juel-Helwig.

Læs resten af artiklen her

22.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Her tæller de medarbejderne for klimaets skyld

16.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Sjældent katalog over sundhedspersonalets behov kan gøre dit sygehus bedre

03.05.2024Industriens Fond

Sponseret

Klimaregnskab: Fra antagelser til data

09.04.2024Industriens Fond

Sponseret

Vi skal gribe markedet for cirkulær forretning

22.03.2024Industriens Fond

Sponseret

“Vi har fået afmystificeret klimaregnskaber og lært at kommunikere grønt”

21.02.2024Industriens Fond

Sponseret

Health tech skal gøres hot