SAMLET OM KAFFEN

Blind Coffee og Peter Larsen Kaffe indgår et samarbejde for at udforske bæredygtige kaffeoplevelser og samtidig hjælpe blinde på arbejdsmarkedet.

Foto: Blind Coffee

16.05.2024

Sponseret

Mikkel Broe Enok Pedersen - Blind Coffee, Blind Coffee

Mere end 60 procent af personer med synshandicap i Danmark står udenfor arbejdsstyrken. Det ønsker Blind Coffee og Peter Larsen Kaffe at ændre på da kaffens kvalitet ikke er begrænset af synssansen. Derfor indgår de to virksomheder et nyt samarbejde, der skal gøre kaffeløsninger endnu mere inkluderende og samtidig løfte et samfundsproblem i fællesskab. 

Hos Blind Coffee er et fokusområde, at anvende kaffe som et middel til at skabe job og uddannelsesmuligheder for mennesker med synsnedsættelse. Virksomheden kæmper for, at personer med et synshandicap kan deltage og bidrage på linje med alle andre på arbejdsmarkedet. Det gør en stor forskel og bekæmper både ensomhed og sikrer, at flere lever et aktivt og selvstændigt liv.
 

”Vores kaffe bliver repræsenteret af blinde og svagsynede. Vores mission er, at de skal ud og møde vores kunder og skabe en relation. Vi stræber efter at få så mange konsulenter med et synshandicap som muligt, fordelt over hele landet. Dette vil illustrere, at blinde eller svagsynede mennesker også kan være værdifulde medarbejdere, som sikrer kommerciel succes.” Siger Mikkel, der er ESG Manager hos Blind Coffee. 

Sammen om ansvaret
Peter Larsen Kaffe har i årtier bidraget til at trække kaffebranchen in en mere bæredygtig retning og gået forrest med forskellige initiativer for at gøre en forskel for mennesker og klima. 

”Der er et spændende potentiale i samarbejdet med Blind Coffee og teamet bag, der kan bidrage positivt til vores partnerskaber med kunder også. Peter Larsen Kaffe har altid være passioneret omkring den gode, bæredygtige kaffe og gået forrest i kampen for gøre en forskel – uanset om det er med genanvendelige kopper, datadrevne systemer som vores Era of We platform eller som nu i samarbejdet med Blind Coffee og missionen om et mere inkluderende arbejdsmarked. Jo flere vi er sammen om ansvaret, des bedre”, udtaler Lars Nørskov, Head of OoH Sales. 

Det nye samarbejde mellem Blind Coffee og Peter Larsen Kaffe forventes at resultere i en række initiativer, herunder sensoriske workshops for personer med synshandicap, eksklusive smagninger og nye kaffeprodukter, der vil give forbrugere og kunder mulighed for at udforske og nyde kaffe på en helt unik måde.
 

For yderligere oplysninger, kontakt:

Mikkel Broe Enok Pedersen
ESG-manager 
Blind Coffee
Mikkel@blindcoffee.dk
41 29 10 10

eller

Lars Nørskov, Head of Sales - Out of Home
Peter Larsen Kaffe
Lars.norskov@peterlarsenkaffe.dk
41318273

16.05.2024Blind Coffee

Sponseret

SAMLET OM KAFFEN

26.02.2024Blind Coffee

Sponseret

Pressemeddelelse fra Blind Coffee og GladTeknik

19.02.2024Blind Coffee

Sponseret

Bliv klædt på til ”S” i din ESG-rapportering

22.09.2022Blind Coffee

Sponseret

Kaffefirma i Bjæverskov skaber jobs for blinde og svagsynede

18.11.2021Blind Coffee

Sponseret

En god kop kaffe skaber jobs til mennesker med synshandicap