Red Barnet og Middelfart Sparekasse indgår toårigt partnerskab

De næste to år er det Red Barnet, der kommer til at nyde godt af Middelfart Sparekasses unikke opsparingskoncept, MS Fokus.

Middelfart Sparekasse støtter bl.a. Red Barnets projekt "Plads til Alle". Modelfoto: Mikkel Schlosser.

Med hjælp fra Middelfart Sparekasses næsten 75.000 kunder kan Red Barnet se frem til en økonomisk indsprøjtning til organisationens arbejde. Red Barnet er nemlig valgt som sparekassens MS Fokus-partner i 2018 og 2019. Konceptet er ganske ligetil: Alle kunder i sparekassen kan oprette en MS Fokus-konto. Én gang årligt donerer sparekassen et beløb, der svarer til én procent af det samlede indestående på alle MS Fokus-konti til samarbejdspartneren. Senest har Danske Hospitalsklovne i 2016 og 2017 modtaget i alt mere end 400.000 kr. over de to år.

- Vi er meget taknemmelige over, at Middelfart Sparekasse har valgt at støtte Red Barnet og sammen med os vil gøre en forskel for udsatte børn. Samarbejdet giver os mulighed for at redde, beskytte og styrke endnu flere af de børn, der har det allersværest – både herhjemme og ude i verden, siger Jonas Keiding Lindholm, generalsekretær for Red Barnet.

Kunderne er med til at gøre en forskel
Hos Middelfart Sparekasse ser underdirektør Rikke Dresing frem til samarbejdet med Red Barnet.

- Det er vigtigt for os at bakke op om organisationer, der gør en positiv forskel. Hos Red Barnet er det især rådgivningen ”SletDet” og projektet ”Plads til Alle”, vi går ind i. ”SletDet” er Red Barnets rådgivning, hvor børn og unge kan få hjælp, hvis de har delt eller fået delt private, grænseoverskridende eller krænkende informationer eller billeder som for eksempel nøgenbilleder. Og i ”Plads til Alle” hjælper organisationen udsatte børn med at blive en aktiv del af foreningslivet som f.eks. fodbold eller spejder. Vi har tidligere arbejdet med digital dannelse, og da vi er en sparekasse for alle, er det to tiltag, der ligger vores hjerte nær, siger underdirektør Rikke Dresing.

Hun er også glad for, at kunderne bliver involveret i sparekassens arbejde med samfundsansvar. For det er i sidste ende kunderne, der bestemmer, hvor stort det samlede indestående på MS Fokus-kontiene bliver – og dermed hvor mange penge, Sparekassen donerer til Red Barnet.

- Vi håber, at kunderne fortsætter med at bakke op i samme stil som de foregående år, siger Rikke Dresing.

Ud over at donere et indtil videre ukendt beløb til Red Barnet vil Middelfart Sparekasse i løbet af 2018 og 2019 sætte fokus på Red Barnets arbejde ved en række forskellige arrangementer, blandt andet er der planer om en legetøjsindsamling til Red Barnets genbrugsbutikker ved Middelfart Sparekasses store familiedag i oktober.

16.04.2021Middelfart Sparekasse

Sponseret

Jagten på Årets Klimaiværksætter 2021 sættes ind

07.06.2018Middelfart Sparekasse

Sponseret

Red Barnet og Middelfart Sparekasse indgår toårigt partnerskab

11.04.2018Middelfart Sparekasse

Sponseret

Victoria og Mads er med i Pengeuge – vi gør børn klogere på penge

17.11.2017Middelfart Sparekasse

Sponseret

CSR-pris til Middelfart Sparekasse for mangeårigt arbejde med samfundsansvar

12.06.2017Middelfart Sparekasse

Sponseret

Middelfart Sparekasse er Europas tredjebedste arbejdsplads

06.03.2017Middelfart Sparekasse

Sponseret

Middelfart Sparekasse årsrapport 2016