PODCAST: Bæredygtig Business nr. 6 - Lars Jannick Johansen

I denne episode taler Steffen med Lars Jannick Johansen, stifter & managing partner i Den Sociale Kapitalfond og tidligere direktør i Mandag Morgen. Han deler, hvorfor det kan betale sig at investere penge og viden i virksomheder, der tager socialt ansvar

Hvad kan virksomheder vinde ved at rekruttere fra kanten af arbejdsmarkedet, og hvordan måler man den samfundsøkonomiske værdi af at hjælpe en udsat i arbejde?

Lars Jannick Johansen, stifter og managing partner i Den Sociale Kapitalfond og tidligere direktør i Mandag Morgen, fortæller, hvorfor det giver mening at investere penge og viden i virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar. Der er både holdånd, et bredere rekrutteringsgrundlag og økonomi at hente, hvis kommercielle virksomheder lærer at agere mere socialt, mens de sociale med fordel kan tænke mere kommercielt.

Endelig kan du stifte bekendtskab med det fikse online-værktøj socialetal.dk, der kan bruges til at sætte tal på din virksomheds sociale værdi.

Hør hele podcasten her: https://soundcloud.com/baredygtigbusiness/episode-6-sociale-investeringer-med-lars-jannick-johansen-fra-den-sociale-kapitalfond

19.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Letbæk Plast er genanvendelses svar på en nutidig alkymist

16.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

Møbelkoncern planter ”juletræer” i Ghana

12.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Genbrugte materialer skaber unikke møbler med miljøgevinst

05.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Møbler med klassiker-potentiale lever længere

28.11.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Fremtidens møbler skal kunne skilles ad

09.07.2019HOLMRIS B8

Sponseret

Vær en del af løsningen eller luk virksomheden - hvad enhver leder skal forstå for at tiltrække kompetente unge