PODCAST: Bæredygtig Business nr. 2b - Dennis Friis Thaagaard

I denne episode dykker Steffen og Dennis Friis Thaagaard fra Sustainor dybere ned i CSR-strategierne og deres implementering. De kigger på, hvordan virksomhederne lykkes med at komme fra intention til virkelighed med deres ansvarlighed.

Dennis Friis Thaagaard er indehaver af Sustainor - en konuslentvirksomhed, som forstår sig på at skabe CSR-strategier, der optimerer din virksomheds forretning og bundlinje. I dette andet afsnit med ham, dykker podcasten dyberer ned i, hvad der er vigtigst i implementeringen af en CSR-strategi og sætter spørgsmåltegn ved om virksomhederne får prioriteret det højt nok, at få formidlet alt det gode, de går og gør.

Vi starter på de høje nagler med en snak om FN’s 17 Verdensmål, og hvordan de kan bruges i CSR-arbejdet, og slutter helt konkret og lavpraktisk i en snak om strømforbrug og regneark.

Dennis og Sustainor har desuden udarbejdet en tjekliste til CSR-processen, der kan hjælpe jer i gang med arbejdet, og som kan hentes ganske gratis lige her www.sustainor.dk/podcast-tjekliste-til-csr-proces

Hør hele podcasten her: https://soundcloud.com/baredygtigbusiness/episode-2b-csr-fra-intention-til-virkelighed-med-dennis-friis-thaagaard

19.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Letbæk Plast er genanvendelses svar på en nutidig alkymist

16.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

Møbelkoncern planter ”juletræer” i Ghana

12.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Genbrugte materialer skaber unikke møbler med miljøgevinst

05.12.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Møbler med klassiker-potentiale lever længere

28.11.2019HOLMRIS B8

Sponseret

PODCAST: Fremtidens møbler skal kunne skilles ad

09.07.2019HOLMRIS B8

Sponseret

Vær en del af løsningen eller luk virksomheden - hvad enhver leder skal forstå for at tiltrække kompetente unge