ORGANIC RESPONCE

Fagerhults trådløse lysstyringssystem Organic Response er en plug and play-løsning, som er udviklet specielt til arbejdspladser og læringsmiljøer. Sensorerne er integreret i armaturet og skal bare tilsluttes til 230V, for at systemet fungerer.

Mulighederne er mange, med tilhørende app kan du nemt optimere dit system. Du kan opdele armaturerne i forskellige zoner for nemt at skræddersy belysningen til forskellige behov og programmere forskellige scenarier, som du senere nemt kan skifte mellem.

Tilslutning af Organic Response til vores webbaserede portal betyder, at du får den nyeste teknologi inden for integrerede lysstyringssystemer. En gateway og nem konfiguration med appen tilbyder et omfattende analyseværktøj, der giver dig mulighed for nemt at optimere dit energiforbrug.

Med vores portal service, kan du udnytte muligheden for opdateringer i realtid og planlægge belysningen for at imødekomme dine behov for lyset i lokalerne.

Portalen tilbyder en række muligheder for at forenkle og forbedre effektiviteten af ​​belysningen i dine lokaler. Alt fra automatisk test og rapportering af nødbelysning til en centraliseret fejlrapportering af armaturerne i alle dine lokaliteter, hvilket i høj grad letter arbejdet. Forestil dig at få en fejlmeddelelse om et bestemt armatur i en bestemt bygning, med alle oplysninger, samlet på ét sted.

Gennem vores service kan din bygning også opnå en højere miljøklassificering, da du nemt kan forbedre effektiviteten af ​​energiforbruget i driften.

Vores løsning er fremtidssikret og tilbyder mulighed for integration med andre systemer i bygningen. Derudover forbedrer vi løbende Organic Response Portalen, og vores service udvikles løbende for at imødekomme vores kunders behov og ønsker.

Læs mere her Organic Response - Fagerhult (Danmark)

12.02.2024Fagerhult AS

Sponseret

Intellingent belysning - Undgå spild af lys, energi og plads

17.08.2023Fagerhult AS

Sponseret

Fagerhult præsentere den nye AFL100-serie fra vores tyske søsterselskab WE-EF

31.05.2023Fagerhult AS

Sponseret

Multilume Re:Think – nu i flere størrelser og former

26.01.2023Fagerhult AS

Sponseret

Kvisten - Reduceret klimabelastning, mere lys

01.12.2022Fagerhult AS

Sponseret

Nyhed fra Fagerhult - Rediscover Discovery

13.05.2022Fagerhult AS

Sponseret

The waste is the win - making your carbon footprint tip-toe