Multilume Re:Think – nu i flere størrelser og former

Klimaforandringerne og nutidens energikriser udfordrer os alle til at handle med mere omtanke for miljøet, og behovet for energieffektive og bæredygtige belysningsløsninger er stigende. Derfor lancerer vi Multilume Re:Think i flere størrelser og former.

Det udvidede sortiment, gør det nemt at erstatte de fleste kviksølvholdige lysstofrør og sammenholdt med et armaturhus af 100 % genanvendelige materialer, er det enkelt at skabe bæredygtige, langsigtede belysningsløsninger, til renovering eller nybyggeri.

Med udgangspunkt i vores mest sælgende armatur, Multilume Slim blev Multilume Re:Think skabt med fokus på energieffektivitet og optimering af materialer. Med et armaturhus af 100 % genanvendeligt Solid Board som fungerer som indpakningen i sig selv. Ved at udskifte metallet i armaturhuset har vi reduceret hele armaturets vægt med 32%. Det er en stor fordel i forbindelse med såvel transport som installation, da begge dele bliver lettere og går smidigere.

På den måde tilsigter vi at, kunne gøre størst mulig forskel for miljøet, uden at gå på kompromis med høj lys komfort, lang levetid.

Som altid har vores armaturer nem installation med quickconnection stik og beskyttelsen på afskærmningen fjernes med et enkelt forsigtigt træk, og efter installation er der kun det genanvendelige bølgepap at tage hånd om. Intet er udeladt, det hele er i kassen.

For yderligere energioptimering anbefaler vi at bruge lysstyrring med Organic Response.

Ved at benytte vores trådløse plug and play-system Organic Response (dagslysstyring og tilstedeværelses detektering) i Multilume Re:Think kan du spare energi fra dag ét – du skal blot sætte stikket i kontakten.

Multilume Re:Think – skabt til genbrug

Vi er glade for at kunne præsentere et armatur med en cirkulær livscyklus, som forhåbentlig kan genbruges flere gange. Mere end 90% af armaturet kan genanvendes til nyt materiale, og resten kan omdannes til energi, f.eks. fjernvarme til husholdninger.

Læs mere om Multilume Re:Think her: Multilume Re:Think – The waste is the win - Fagerhult (Danmark)

Downlaod vores udfasning af kviksølvholdige lysstofrør her: Downloads - Fagerhult (Danmark)

12.02.2024Fagerhult AS

Sponseret

Intellingent belysning - Undgå spild af lys, energi og plads

17.08.2023Fagerhult AS

Sponseret

Fagerhult præsentere den nye AFL100-serie fra vores tyske søsterselskab WE-EF

31.05.2023Fagerhult AS

Sponseret

Multilume Re:Think – nu i flere størrelser og former

26.01.2023Fagerhult AS

Sponseret

Kvisten - Reduceret klimabelastning, mere lys

01.12.2022Fagerhult AS

Sponseret

Nyhed fra Fagerhult - Rediscover Discovery

13.05.2022Fagerhult AS

Sponseret

The waste is the win - making your carbon footprint tip-toe