Nye kompetencer til ledelsen af arbejdet med sustainability

Varetager du sustainability management – som CSR-manager eller specialist indenfor bæredygtighed og ESG? Er du projektleder, funktionschef, selvstændig konsulent eller på anden måde involveret i arbejdet med bæredygtighed i virksomheden? Så se med her.

Sustainability Management i praksis .

Nye kompetencekrav i det danske erhvervsliv
Det store og vigtige arbejde med bæredygtighed, der følger med samfundets gradvise omstilling til en grønnere økonomi, kalder på nye kompetencer i det danske erhvervsliv. Vores uddannelse, Sustainability Management i praksiser dit naturlige skridt videre.

Her skærer vi igennem feltets kompleksitet og udstyrer dig med overblik og værktøjer, der sætter dig i stand til at lede arbejdet med bæredygtighed på teoretisk, strategisk og operationelt niveau.

Bæredygtighed - Fremtidens forretningsmodel

For tiden sætter samfundsdiskursens store søgelys i højere grad end nogensinde før spot på virksomheders evne til at praktisere bæredygtighed og samfundsansvar. Derfor består vigtigheden i, at også din virksomhed tager opgaven med omstilling til sig. Det indebærer blandt andet sikringen af, at en opkvalificering af interne nøglemedarbejdere finder sted. Uden de nødvendige kompetencer og et solidt vidensgrundlag om et komplekst felt, kan arbejdet med forretningsdrevet CSR være uoverskueligt.

Uddannelsen forbereder dig på en fremtid, hvor nye CSR-regler, krav, standarder, lovgivning og forventninger presser sig på. En fremtid, hvor din rolle som Sustainability Manager er vigtigere end nogensinde før, og du skal knække koden for bæredygtig ledelse i din virksomhed.

Sustainability Managerens rolle er kompleks

Vi har derfor gjort det nemt, og samlet 12 gode grunde til, hvorfor efteruddannelse er det næste skridt på rejsen. De rette kompetencer sætter nemlig både dig og din virksomhed i stand til at tage ejerskab over de arbejdsprocesser, der kan styrke jeres operationer, skabe værdi på lang sigt, og styrke jeres brand, image og interessentrelationer.

12 gode grunde til at være med:

 • Få styr på bæredygtighed og managerens rolle i at lede det i praksis
 • Forståelse af din specifikke rolle på det strategiske og operationelle niveau
 • Få praksisnær viden og værktøjer skabt af erfarne bæredygtighedseksperter
 • Personlig adgang til fem erfarne eksperter
 • Få papir på dine kompetencer
 • Det store overblik over feltets terminologi
 • Styr på toneangivende standarder og systematikker
 • Tjek på CSR lovgivning og krav til rapportering og kommunikation
 • Nyt netværk med dine medkursister
 • Du bliver en eftertragtet ressource i virksomheden
 • Kompetencer, der gør dig i stand til at gøre en bæredygtig forskel

Den 12. grund er, at vi brænder for at skabe kvalitetsundervisning. Vi er modstandere af slides, der minder om væltede ringbind, og tilhængere af inspirerende formater, der følger didaktiske og pædagogiske principper. Kun sådan bliver bæredygtighedskomplekserne til at forstå. Vores øvrige kursister giver vores kurser en gennemsnitlig tilfredshedsscore på 4,6/5 og en tilfredshed med undervisningen på 4,9/5.

Holdet bag uddannelsen har mange års praktisk erfaring med bæredygtighed i alt fra startups over produktionsvirksomheder til børsnoterede og internationale koncerner, og har herudover stor ekspertise inden for netop udvikling af træningsprogrammer. Forløbets form og indhold er dermed baseret på førstehåndserfaring med, hvad der skal til for at lede bæredygtighed i praksis.

Seks moduler, seks gæsteoplægsholdere og landets dygtigste undervisere
Uddannelsen forløber sig over seks dage, fordelt på fem måneder i enten Aarhus eller København. Forløbet starter med at skabe et overblik over de store perspektiver og de gængse terminologier og standarder inden for bæredygtighed. Herefter flyttes fokus mod de principper og den strategiske og operationelle praksis og rapportering, som en manager skal kende og navigere efter for at kunne håndtere arbejdet med klima og miljø, sociale forhold, og anti-korruption. Mellem modulerne vil du få praksisnære hjemmeopgaver, der skal hjælpe dig med at styrke din managerroller og implementere det, du lærer på uddannelsen, i praksis. Alt sammen i lækre omgivelser på Comwells kursusfaciliteter.
Hver af de seks moduler gæstes af en oplægsholder, der deler ud af konkret erfaring fra arbejdet med at Sustainability Management i det danske erhvervsliv. 

Læs mere om kurset, om dets faglige indhold, og mød vores dygtige undervisere og gæsteoplægsholdere på sbsolutions.dk

Har du spørgsmål om kurset? Så tøv ikke med at kontakte os på enten info@sbsolutions.dk eller på (+45) 28 12 24 22

22.02.2024Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Climaider og Sustainable Business Solutions indgår partnerskab til gode for virksomhedernes kunder

31.01.2024Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Ny masterclass skal styrke ESG-kompetencer hos ledere og bestyrelsesmedlemmer i SMV’er

15.12.2023Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Adventsklumme: Forbedrer eller forværrer miljøkompensationsordninger vores klima og biodiversitet?

08.12.2023Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Adventsklumme: Kan man retfærdiggøre dybhavsminedrift?

01.12.2023Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Adventsklumme: Er det nok at bruge affaldshierarkiet?

12.09.2023Sustainable Business Solutions ApS

Sponseret

Ny undersøgelse bekræfter stigende bæredygtighedskrav til SMV’er