Ny Troldtekt CSR-rapport bygger på GRI G4

Troldtekts CSR rapport for 2014 kan nu downloades fra www.troldtekt.dk. Rapporten er også indsendt til FN, idet årlig CSR-rapportering er en del af forpligtelserne i henhold til UN Global Compact, som Troldtekt tilsluttede sig i 2010.

20.05.2015

Sponseret

Tina Snedker Kristensen, Troldtekt A/S

Rapporten beskriver Troldtekts CSR-indsatser i kalenderåret 2014, og for første gang har Troldtekt struktureret CSR-rapporteringen efter principperne i Global Reporting Initiative (GRI G4). Metoden øger kvaliteten i indholds- og dataindsamling og gør desuden Troldtekts CSR-indsats mere målbar og sammenlignelig med andre organisationers CSR-arbejde. Baggrunden for dette tiltag er Troldtekts målsætning om tredjepartsverificering af CSR-rapporteringen for 2015.

Læs Troldtekts CSR-rapport for 2014

Beskriver 37 væsentlige indikatorer
Et vigtigt led i arbejdet med GRI G4 er en væsentlighedsanalyse. I samarbejde med konsulentfirmaet Carve Consulting har Troldtekt grundigt analyseret virksomhedens tilgang til CSR og fundet frem til 37 indikatorer, der er væsentlige for Troldtekt at rapportere om. Eksempler på indikatorer er energiforbrug, risikoklassificering af leverandører samt arbejdsrelaterede ulykker og sygefravær. Cradle to Cradle som fundament En central del af Troldtekts arbejde med CSR er principperne i Cradle to Cradle, der også udgør fundamentet for forretningsstrategien. Det strategiske arbejde med Cradle to Cradle var også baggrunden for, at Troldtekt i 2014 modtog CSR Awards’ Strategy Prize.

Troldtekt er netop blevet Cradle to Cradle re-certificeret og har igen opnået certificering på sølv-niveau, selvom den nye version 3.1 har skærpede krav. Faktisk har Troldtekt opnået guld-niveau på fire ud af certificeringens fem kriterier. Troldtekts Cradle to Cradle certificering omfatter hele serien af Troldtekt træbeton-produkter, både i natur og malet i Troldtekt standardfarver, og det svarer til hele 92% af Troldtekts produktion.

Læs også: Troldtekt A/S vinder CSR Awards strategipris

Læs også: Cradle to Cradle: Nyt sølv trods skrappere krav

10.04.2024Troldtekt A/S

Sponseret

Troldtekt skærper cirkulært fokus med ny bæredygtighedsafdeling

05.10.2021Troldtekt A/S

Sponseret

Troldtekts CSR-rapport blandt de bedste

21.06.2021Troldtekt A/S

Sponseret

Troldtekt nærmer sig 100 procent vedvarende energi på egen fabrik

09.11.2020Troldtekt A/S

Sponseret

Byggeriets efterspørgsel kræver mere certificeret træ

26.10.2020Troldtekt A/S

Sponseret

Byggeriets efterspørgsel kræver mere certificeret træ

01.10.2020Troldtekt A/S

Sponseret

Troldtekt A/S vinder DI Prisen for grøn omstilling