Ny finansieringsmulighed skal udbrede vedvarende solenergi til danske virksomheder

NRGreen giver virksomheder mulighed for at investere i solcelleanlæg ved hjælp af en operationel leasingaftale, som skal gøre det lettere for virksomheder at omlægge til vedvarende energi.

De danske virksomheder har et stort potentiale for at skabe en positiv påvirkning på Danmarks klimaaftryk, men det kan være kompliceret at få realiseret forskellige bæredygtighedsinitiativer. Dette ønsker NRGreen at ændre, og derfor giver vi vores kunder mulighed for at få finansieret deres solcelleanlæg på forskellige måder, så det passer til den enkelte virksomheds behov.

For at gøre det lettere for flere virksomheder at tilvælge vedvarende energi tilføjer vi nu operationel leasing til vores finansieringsmuligheder. Den operationelle leasingmodel giver kunderne mulighed for at få installeret et solcelleanlæg på deres ejendom, tilpasset deres egne behov, uden at de selv skal eje det. I stedet kan de lease solcelleanlægget af NRGreens samarbejdspartner, og selv drage fordel af den grønne og billigere solenergi.

Vedvarende energi med økonomisk overskud

Operationel leasing er også kendt som Power-as-a-Service, og som det engelske navn antyder fungerer aftalen som en service i den aftale leasingperiode. Det betyder, at udgifterne til den vedvarende energi vil høre under driftsomkostningerne, og på den måde får virksomhederne et større økonomisk råderum til at foretage andre investeringer. Udgifterne til driftsomkostningerne vil blive dækket af de besparelser, som solcelleanlægget vil medføre i energibudgettet, og på den måde giver en operationel leasingaftale et økonomisk overskud for virksomhederne.

Vi er glade for nu at kunne tilbyde en operationel leasingaftale til vores kunder,” fortæller Simon Borbiconi, medejer af NRGreen, og fortsætter: ”Økonomi må ikke være en stopklods for den grønne omstilling, og derfor har vi gjort det muligt for virksomhederne, at få finansieret deres solcelleanlæg, uden at det skal have en negativ effekt på deres finansielle situation. På den måde kan de spare på deres udgifter og samtidig gøre en vigtig klimaindsats, som ikke bare gavner virksomheden, men os alle sammen.

Foruden den operationelle leasingaftale tilbyder NRGreen ligeledes finansiering i form af finansiel leasing og erhvervslån for at kunne skræddersy den bedste løsning til den enkelte virksomhed. Læs mere om operationel leasing og NRGreens andre finansieringsaftaler på nrgreen.dk.

29.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

NRGreens ledelse ser tilbage på et år, der har medført en stabil positionering på markedet

18.01.2024NRGreen ApS

Sponseret

Sådan virker solceller: Fra lys til energi

20.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

NRGreen og CBRE indgår strategisk partnerskab

18.12.2023NRGreen ApS

Sponseret

Maskinproducent investerer i solcelleanlæg fra NRGreen

27.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Solenergi om vinteren

06.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Ny finansieringsmulighed skal udbrede vedvarende solenergi til danske virksomheder