Ny CSR-rating: CHEP blandt verdens 1% mest bæredygtige

Det uafhængige vurderingsbureau EcoVadis, der vurderer bæredygtigheden i virksomheders forsyningskæder, giver grønt guld til blå paller.

Den globale leverandør af emballage- og palleløsninger, CHEP, er netop kåret som en af verdens top 1% mest bæredygtige leverandører for andet år i træk. Det er resultatet af EcoVadis- seneste undersøgelse, som vel at mærke ranglister 20.000 leverandører fra 150 industrier på tværs af 110 lande.

CHEP blåstemples med den absolutte topkarakter for sin CSR-indsats på flere områder: Miljø, arbejdsforhold, fair forretningsmodel og ikke mindst værdikæden.

-Når man, som vi, har bæredygtighed og socialt ansvar som en fundamental del af vores forretningsmodel, er det fantastisk at opleve, hvordan indsatsen bærer frugt. Jeg er enormt stolt over at være en del af en virksomhed, der bidrager til at gøre værdikæder mere bæredygtige ikke bare i Danmark men i hele verden. Og min ambition er selvfølgelig, at vi holder fast i det høje niveau og scorer hattrick næste år, siger landechef i CHEP Danmark, Torben Lund.

Og det er især CHEPs arbejdsforhold og forretningsmodel, der høster ekstra mange point til palleleverandøren.

-Vi er utroligt glade for anerkendelsen af vores CSR-arbejde. Det er både en belønning af vores bæredygtige forretningsmodel, vores partnerskaber med nøgleaktører gennem hele værdikæden og vigtigst af alt den passion og det store engagement, som vi mærker hos vores medarbejdere. Det hjælper os alt sammen med at gøre verdens værdikæder mere bæredygtige, siger Iñigo Canalejo, CSR-chef for CHEP EMEA.

EcoVadis- vurdering tager afsæt i 21 CSR-indikatorer, og metoden bygger på internationale CSRstandarder, herunder the Global Reporting Initiative, UN Global Compact og ISO 26000.


Om EcoVadis
EcoVadis er en anerkendt udbyder af Supplier Sustainability Ratings uafhængige overvågninger og vurderinger af leverandørers globale værdikæder.

EcoVadis har et erklæret mål om at hjælpe verden og virksomheder med at forbedre deres grønne fodaftryk over hele kloden med løsninger, der både er meningsfulde og holdbare. EcoVadis drives af et team på mere end 300 eksperter af 40 forskellige nationaliteter.

16.05.2022CHEP Denmark

Sponseret

CHEP får topkarakter for bæredygtighedsindsats fra EcoVadis

01.12.2021CHEP Denmark

Sponseret

CHEP baner vejen til en regenerativ forsyningskæde ved COP26

30.09.2021CHEP Denmark

Sponseret

Efter 1 år: CHEP når vigtige milepæle i sin 2025-bæredygtighedsstrategi

24.06.2021CHEP Denmark

Sponseret

Logistikgiganten CHEP bliver CO2-neutral

07.04.2021CHEP Denmark

Sponseret

Pallevirksomheden CHEP vinder igen platin for social ansvarlighed

17.03.2021CHEP Denmark

Sponseret

Unikt transportsamarbejde skal reducere CO2-udslippet med 115 ton årligt