Novozymes vinder Sustainability-pris i Kina

I samarbejde med FNs Udviklingsprogram afholdt Deloitte China i februar en prisuddeling, der belønner multinationale virksomheder med aktiviteter i Kina for deres arbejde inden for fem CSR-discipliner. Novozymes vandt for deres store miljøindsats.

14.03.2014

Sponseret

Deloitte

27. februar blev Sustainability Awards China for første gang afholdt i Shanghai med uddeling af priser i fem kategorier: Sustainability Leadership Award, Sustainability Innovation Award, Best Community Investment Award, 2014 Theme Award – Water Stewardship og Best Environmental Performance Award. Miljøprisen blev i år delt mellem to virksomheder, der viste særligt højt niveau, hvoraf den ene var danske Novozymes, der sammen med den japanske elektronikvirksomhed Panasonic, tog prisen hjem i kategorien Best Environmental Performance Award.

Prisen blev tildelt på baggrund af Novozymes og Panasonics’ arbejde med at demonstrere ”best in class performance” i forhold til at reducere deres samlede miljøpåvirkning. Novozymes har længe arbejdet systematisk med sustainability ved blandt andet at sætte fokus på at mindske CO2-udslip, vandforbrug og virksomhedens socioøkonomiske impact. Derudover har Novozymes skabt et bæredygtigt leverandørprogram og arbejder kontinuerligt for at styrke sit sociale engagement i de samfund, virksomheden er en del af.

”Vi er rigtig glade for, at det er en dansk virksomhed, der løber med en af priserne til Asiens største Sustainability Awards. Det viser, at det gode arbejde, der laves i hovedkontoret også for alvor kommer ud i datterselskaberne – og så i en grad, der viser lederskab for andre”, siger Anne Mette Christiansen, partner i Deloitte Sustainability.

21.11.2022Deloitte

Sponseret

Supply Chain Sustainability – How to ensure real progress?

07.11.2022Deloitte

Sponseret

En fjerdedel af verdens arbejdskraft er truet af klimaforandringer

22.10.2022Deloitte

Sponseret

Join Deloitte’s Supply Chain Panel

15.04.2019Deloitte

Sponseret

Nyt innovationsprogram for SMVer skal udvikle bæredygtige løsninger med afsæt i 3D-print

26.03.2019Deloitte

Sponseret

How can you implement the SDGs in your business?

20.03.2019Deloitte

Sponseret

Råd til en vellykket ansættelse af flygtninge på din arbejdsplads