Nordjysk kvindepris får vokseværk

Kammaprisen og EY har indgået et samarbejde. Flere inspirerende kvinder skal hyldes i arbejdet for at sikre mere diversitet og fokus på kvinder i erhvervslivet.

Fotokredit: Louise Dybbro.

22.08.2022

Sponseret

EY

Kammas Saloner var et sted i begyndelsen af 1800-tallet, hvor kvinder mødtes for at opbygge netværk og deltage i intelligente samtaler om mere end husholdning og børn.

Opkaldt efter grundlægger Kamma Rahbek er Kammaprisen en moderne version af salonerne, og de seneste to år er prisen uddelt til kvinder i erhvervslivet, der både er visionære og inspirerer.

Indtil nu har prisen været målrettet kvinder i Nordjylland. Men med indgåelsen af samarbejdet med EY skal den bredes ud til endnu flere.

EY og Kamma er et godt match
Kammaprisen bliver koblet på EY Entrepreneur Of The Year, der hvert år hylder de bedste vækstskabere i danske virksomheder. Noget, der bliver kaldt ’et rigtig godt match’ af Søren Smedegaard Hvid, der er partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year:

”Diversitet i alle former er meget vigtig. Derfor ligger et samarbejde som dette mit hjerte meget nært. Jeg er sikker på, at vi kan være med til at få Kammaprisens visioner endnu længere ud, så det ikke kun er de nordjyske kvinder, men alle kvinder i hele landet, der får indsigt i powerkvinden Kamma Rahbeks oprindelige budskab om, at kvinder hjælper kvinder,” siger han.

Dette er blot startskuddet
I første omgang bliver denne nye version af Kammaprisen uddelt ved den nordjyske regionsfinale i EY Entrepreneur Of The Year. Men allerede fra næste år vil endnu flere få glæde af prisen, lyder vurderingen fra regionsansvarlig i Nordjylland for EY Entrepreneur Of The Year, Allan Terp:

”Vi starter i Nordjylland. Men det er så vigtigt at profilere spændende kvindelige ildsjæle, at jeg er sikker på, at uddelingen af Kammaprisen 2022 blot er startskuddet til, at vi næste år kan hjælpe prisen ud i resten af Danmark.”

Kammaprisen bliver uddelt 1. november i Aalborg Kongres og Kulturcenter til EY Entrepreneur Of The Years nordjyske regionskåring.

30.05.2024EY

Sponseret

Bo Øksnebjerg bliver ny partner i EY

27.05.2024EY

Sponseret

Ny guide vil hjælpe danske bestyrelser gennem CSRD

13.11.2023EY

Sponseret

EY og Axcelfuture vil gøre danske virksomheder klogere på bære-dygtighedsrapportering

22.05.2023EY

Sponseret

Bæredygtige Combineering: Fra Entrepreneur Of the Year til milliardsalg

27.04.2023EY

Sponseret

Sustainability Awards uddeler ny pris

05.03.2023EY

Sponseret

EY vil aflaste Danmarks el-net ved at flekse strømforbruget i hovedsædet