Middelfart Sparekasse støtter kampen mod mobning

Håndboldspiller Mikkel Hansen har startet et nyt initiativ mod mobning. Mikkel har stiftet foreningen MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning, der modarbejder mobning og trash talk. Middelfart Sparekasse støtter det gode budskab.

Mikkel Hansen har spillet håndbold hele sit liv, men mentalt har han ikke altid været holdspiller. Med årene er han dog blevet bevidst om den skadelige effekt, mobning har på børn og unge – og på deres muligheder både sportsligt og socialt. Med foreningen MH24 sætter Mikkel Hansen et positivt fokus på det stigende problem.

Foreningens formål er at modarbejde mobning og øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber – herunder gennem støtte til konkrete projekter, events, kampagner og tiltag. Foreningen er stiftet i samarbejde med Hummel og Call Me.

MH24 Camp – hensyn, holdånd og håndbold

50 unge mellem 12-16 år fik en helt særlig oplevelse, da de onsdag den 17. juni fik personlig træning fra en af verdens bedste håndboldspillere – Mikkel Hansen. Mikkel havde i forbindelse med stiftelsen af foreningen MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning inviteret til håndbold camp, hvor programmet stod på fysisk og teknisk træning, spisning, foredrag, mere træning og ikke mindst autografskrivning. Med sig havde han landsholdspiller Henrik Mølgaard.

Det skal være sjovt

De unge fik udover træningen en række gode råd med på vejen. Blandt andet blev der fra Mikkel og Henriks side lagt stor vægt på at fortælle, hvor vigtigt det er at være en god holdspiller. At det er hele holdet som enhed, der står bag hvert et mål og hver en sejr. Og at det vigtigste i håndbolden er at bevare glæden. At ambitionerne aldrig må overskygge glæden ved spillet. Det skal være sjovt. Ellers bliver man aldrig rigtig god.

Middelfart Sparekasse støtter kampen mod mobning

I Middelfart Sparekasse lægger vi stor vægt på at tage ansvar og bidrage positivt til samfundsudviklingen. Vi vil skabe værdi for vores kunder, hinanden og det samfund, vi lever i.

I samarbejdet med MH24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning støtter vi budskabet om at være en god holdspiller. En god holdspiller på banen – og lige så vigtigt uden for banen. Til gavn for alle og vores samfund.

Vi har støttet Mikkel fra starten af hans karriere og glæder os til at støtte ham i hans arbejde mod mobning. Vi håber, at Mikkel og foreningens arbejde vil berige debatten om mobning og glæder os til at følge projektet.

16.04.2021Middelfart Sparekasse

Sponseret

Jagten på Årets Klimaiværksætter 2021 sættes ind

07.06.2018Middelfart Sparekasse

Sponseret

Red Barnet og Middelfart Sparekasse indgår toårigt partnerskab

11.04.2018Middelfart Sparekasse

Sponseret

Victoria og Mads er med i Pengeuge – vi gør børn klogere på penge

17.11.2017Middelfart Sparekasse

Sponseret

CSR-pris til Middelfart Sparekasse for mangeårigt arbejde med samfundsansvar

12.06.2017Middelfart Sparekasse

Sponseret

Middelfart Sparekasse er Europas tredjebedste arbejdsplads

06.03.2017Middelfart Sparekasse

Sponseret

Middelfart Sparekasse årsrapport 2016