LEMAN investerer i stort tagbaseret solcelleanlæg fra NRGreen

NRGreen installerer stort solcelleanlæg hos transport- og logistikvirksomheden, LEMAN, der vil bidrage med store CO2-besparelser.

NRGreen har netop færdiggjort monteringen af et nyt solcelleanlæg hos den globale transport- og logistikvirksomhed, LEMAN, som bliver taget i brug i begyndelsen af juli 2023. Det tagbaserede anlæg er placeret på virksomhedens danske hovedkvarter i Greve, og vil blive blandt de største af sin slags i Storkøbenhavn.

Solcelleanlægget vil strække sig over 4.000m2 på hovedkontorets tagflade, og forventes at producere 741.646 kWh om året. Størstedelen af den producerede elektricitet, vil blive brugt til at forsyne LEMAN’s faciliteter og understøtte den daglige drift på hovedkontoret og de tilhørende lageraktiviteter. Den resterende energiproduktion fra anlægget vil bidrage til at gøre det fælles elnet grønnere.

Et bidrag til en mere bæredygtig fremtid

For at indvie det nye solcelleanlæg, besøgte Simon Borbiconi, partner og medejer i NRGreen, transportvirksomheden. Sammen med Bo Lindberg Andersen, CEO for LEMAN Group, gik han på taget for at se det færdigmonterede resultat, der vil give hovedkvarteret store CO2-besparelser.

Vi er meget begejstrede for at tage dette store og vigtige skridt mod at blive en mere bæredygtig virksomhed. Ved at investere i solenergi ønsker vi at vise vores engagement i at reducere vores miljømæssige påvirkning og bidrage til en mere bæredygtig fremtid,” fortæller Bo Lindberg Andersen.

Læs mere om solcelleprojektet og samarbejdet mellem NRGreen og LEMAN

27.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Solenergi om vinteren

06.10.2023NRGreen ApS

Sponseret

Ny finansieringsmulighed skal udbrede vedvarende solenergi til danske virksomheder

18.09.2023NRGreen ApS

Sponseret

Når elpriserne er lave, er den grønne omstilling stadig fordelagtig

18.09.2023NRGreen ApS

Sponseret

Skab en bæredygtig økonomi med solenergi

04.08.2023NRGreen ApS

Sponseret

Solceller og biodiversitet forenes i ambitiøst bæredygtighedsprojekt

26.06.2023NRGreen ApS

Sponseret

Sommerens produktion af solenergi