Kom i internationalt rampelys hos State of Green

State of Green er et globalt udstillingsvindue for danske virksomheder, der her præsenterer deres grønne kompetencer, produkter og løsninger for et internationalt publikum.

State of Green er det officielle grønne brand for Danmark. Organisationen fungerer som en fælles platform mellem det offentlige og private, der samler dansk erhvervslivs grønne løsninger med henblik på at skabe global opmærksomhed om danske kompetencer inden for energi, klima og miljø.

Det handler om eksponering

State of Green giver bl.a. din virksomhed mulighed for at få distribueret nyheder ud via deres mange kanaler, som fx nyhedsbrev og sociale medier. Dertil kommer muligheden for synlighed og eksponering over for de mange internationale beslutningstagere og journalister, der besøger House of Green.

Få præsenteret eksempler, og hør om erfaringer

Den 30. september 2015 inviterer Scanenergi Solutions i samarbejde med virksomhedsnetværket Green Network til ´Temadag om energieffektivisering´. Her vil du bl.a. kunne møde State of Green, som vil præsenterer et case-eksempel på en grøn dansk virksomhed, som har sparet mange penge på energieffektivisering og efterfølgende udnyttet muligheden for international eksponering gennem State of Greens aktiviteter.

Har din virksomhed et ønske om øget international eksponering af jeres grønne resultater, så er her en oplagt mulighed for at få inspiration og input til hvordan.

Stort energievent d. 30. september

Foruden mødet med State of Green, præsenteres du også for danske og internationale virksomheder, der sparer millioner på energieffektivisering, og du får svar på, hvordan din virksomhed kan komme i gang eller videre med at energieffektivisere.

Endvidere får overblik over Danmarks nationale handlingsplaner på området, og du vil høre hvilke tilskudsordninger, der findes. Sidst, men ikke mindst, kan du møde nogle af de virksomheder, som udvikler morgendagens energiteknologier og netværke med andre deltagere om dagens tema.

Læs mere om ”Temadagen om Energieffektivisering”

27.01.2021Green Network

Sponseret

Nyt landsdækkende partnerskab skal formidle viden om bæredygtig udvikling med fokus på bundlinjen

22.10.2020Green Network

Sponseret

Nye rapporteringskrav – hvad ønsker virksomhederne?

05.10.2020Green Network

Sponseret

Interview: En grønnere vognpark – Kaj Madsen Fjelstrup A/S

05.03.2020Green Network

Sponseret

Green Network lancerer værktøj til FNs Verdensmål rettet mod SMV’er

20.02.2019Green Network

Sponseret

Erfaringer efter 25 års arbejde med bæredygtighed

30.11.2018Green Network

Sponseret

Interview m/ Lærke Skaksen, CSR Responsible ved Lidl Danmark: Det fik jeg ud af CSR Træning med Green Network