Kaffe Konkret

HR7 arbejder på at udvikle en forening, der har til formål at udvikle, etablere og drive bæredygtig forretning, der baserer sig på genbrug af kaffegrums – en forening vi kalder for Kaffe Konkret.

14.08.2015

Sponseret

HR7 ApS

Kaffebønnen er en råvare vi bruger mange ressourcer på at transportere rundt i verden. Desværre smider vi 99,8 % af kaffebønnen ud (kaffegrumset), efter vi har brygget vores kaffe. Kaffegrumset bliver affald og det brænder vi. Da vi i Danmark elsker kaffe og drikker meget af det, kunne det derfor være en god idé at bruge kaffegrumset som ressource i stedet for at smide det ud.

Der eksperimenteres med genanvendelse af kaffegrums til eksempelvis skosåler og tøj. Vores idé er først og fremmest at anvende kaffegrums til at dyrke spisesvampe med, da vi i Danmark også er glade for mad og er verdenskendte for vores restauranter. Det vil være fordelagtigt for de Københavnske restauranter at kunne købe friske og lokalt dyrkede svampe, og samtidig tjene en bæredygtig sag.

Som privatperson, organisation eller virksomhed kan man få medlemskab i foreningen Kaffe Konkret mod et kontingent. På den måde kan man få Kaffe Konkret logoet, som et led i en bæredygtig profil. Desuden er det muligt for alle at give sit kaffegrums væk og/ eller købe lokalt dyrkede svampe.

I Danmark er vi netop kendt for bæredygtige løsninger. Det at drive en bæredygtig forretning er populært og vil med tiden blive en nødvendighed for at kunne eksistere. I den forbindelse afholder vi hos HR7 et arrangement d. 20. august om blå økonomi og bæredygtig forretningsudvikling. Her er alle interesserede velkomne Kl. 16.

Allerede nu er mange interesserede: Blandt andre NCC, Chora Connection, Dome of Visions, Relæ, Studenterhuset, Rødder, Incita, Beyond Coffee, og vi vil meget gerne have flere med til at igangsætte initiativet!

Derfor har alle der har interesse, mulighed for at deltage i en stiftende generalforsamling d. 28. august kl. 19.00 i Dome of Visions.

Få mere information om foreningen samt arrangementer på www.hr7.dk og www.facebook.dk/kaffekonkret Vi håber meget I har lyst til at deltage! Meld gerne tilbage, hvis det kunne have interesse på enten Facebook eller Email: kaffekonkret@hr7.dk

Kaffe Konkret

14.08.2015HR7 ApS

Sponseret