JORTON A/S dokumenterer sin indsats med ISO 9001, 14001 og 45001

Efter certifikatoverrækkelse hos JORTON A/S, kan virksomheden nu dokumentere sin indsats inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø med ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 standarderne.

Kvalitet, miljø og arbejdsmiljø har længe været en integreret del af kulturen hos den landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger, JORTON A/S, men virksomheden drømte om at kunne dokumentere sin indsats med certificeringer inden for gældende standarder.

”Vi oplevede et stigende krav fra vores samarbejdspartnere om, at der var behov for, at vi blev certificeret, da det var svært at følge kravene i standarderne, når vi ikke havde et eksternt kontrolorgan,” fortæller Allan Harbo, administrerende direktør i JORTON A/S.

JORTON A/S er derfor blevet arbejdsmiljøcertificeret i henhold til ISO 45001, miljøcertificeret i henhold til ISO 14001 samt re-certificeret i henhold til ISO 9001 standarden for kvalitet, og det var med stor glæde, at virksomheden fik overrakt de nye certifikater af Peter Worck Nielsen fra Bureau Veritas Certification.

Mere end blot et certifikat

Certificeringerne har bidraget med mere end blot de fysiske certifikater hos JORTON A/S, idet virksomhedens nye ledelsessystemer bruges aktivt af medarbejderne i dagligdagen til systematisk styring og overvågning af processer, som har indflydelse på virksomheden.

”Certificeringen har bidraget til, at vi har fået en god struktur på vores arbejde, og denne struktur er nu implementeret i virksomheden. Ligeledes ser vi også certificeringen som et ekstern blåstempling af vores arbejde, hvilket vi bruger i vores markedsføring,” fortæller Allan Harbo.

JORTON A/S er derfor meget taknemmelig for sin investering i ISO 9001ISO 14001 og ISO 45001 standarderne, som både styrker dialogen med eksterne samarbejdspartnere og kunder, og samtidig er med til at styrke virksomhedens interne processer i tæt samarbejde med medarbejderne.

Kompetencegivende kurser bidrog med ny inspiration

Medarbejdernes engagement er heller ikke gået ubemærket hen af Bureau Veritas under eksterne audits hos JORTON A/S, som har sendt flere medarbejdere på forskellige kurser, hvorefter de har bidraget med gode input til det videre certificeringsforløb, fortæller Allan Harbo og roser de eksterne audits:

”Der er ingen tvivl om, at det er en stressfaktor for mange af vores medarbejdere, når der afholdes ekstern audit. Dog oplever vi positive tilbagemeldinger fra vores medarbejdere efterfølgende, da de oplever en konstruktiv tilgang til afholdelse af audit, hvor der er plads til at drøfte de enkelte forhold.”

Derfor glæder Allan Harbo sig over, at virksomheden valgte at udvide samarbejdet med Bureau Veritas til flere certificeringer og fremhæver, at det specielt var Bureau Veritas’ netværk, der vægtede postivt, da virksomheden skulle vælge certificeringsorgan.

Vil du høre mere om standarderne?

Kontakt Peter Worck Nielsen, External Sales Manager & Customer Relations Manager Certification, på telefon (+45) 2250 6708 eller email: peter.worck@bureauveritas.com

24.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

23.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Investér i et bæredygtigt arbejdsmiljø

16.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

11.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

CSRD - hvem, hvad, hvor og hvordan?

03.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Vi sætter fokus på EU's kemikaliekrav i forbrugerprodukter

22.03.2024Bureau Veritas

Sponseret

How to successfully implement APQP4Wind