Hotel Green Solution House opgraderer til cirkulær LED belysning

Hos GSH går de ikke på kompromis med noget. Heller ikke belysningen. Derfor valgte de Fischer Lighting til at stå for opgraderingen af deres belysning i lobbyen.

Green Solution House, Bornholm. .

Hotel GSH er opført med fokus på genanvendte materialer, nyt interiør baseret på genbrugsmaterialer, affaldssortering, vandrensning, grønne tage, energieffektive løsninger og mange andre grønne initiativer. Derfor var det oplagt for hotellet at finde en lysløsning der både gav et bedre lys, var mere energieffektivt og som genbrugte de eksisterende lamper.

Valget faldt på Fischer Lightings løsning ‘Fischer Family August’, der er lavet af genanvendte armaturer, med en diffuser og med en ydre ring af genanvendt fiskenet. August er et fleksibelt produkt, der kan tilpasses så det passer til det æstetiske udtryk der er i lokalet. Hotellet valgte en hvid funnel, der passer flot ind i lobbyens eksisterende design, uden diffuser og uden den grønne ring af fiskenet, for at give et diskret og klart lys.

"Hos GSH går vi ikke på kompromis med noget, heller ikke vores belysning. Vores kvalitetskrav er høje, og vi er glade for at lade Fischer Lighting stå for opgraderingen af vores lys i lobbyen. De har tænkt hele værdikæden ind i deres produkter, og vi kan med god samvittighed sige, at vi nu har det bedste og mest bæredygtige lys."

Trine Richter, Direktør GSH

Læs mere om vores arbejde og om casen her. 

15.11.2019Fischer Lighting ApS

Sponseret

Kommunerne bremser grøn omstilling

03.05.2019Fischer Lighting ApS

Sponseret

Hotel Green Solution House opgraderer til cirkulær LED belysning

15.03.2019Fischer Lighting ApS

Sponseret

Dansk vækstvirksomhed vinder international grøn pris

11.01.2019Fischer Lighting ApS

Sponseret

Den Blå Planet vælger cirkulær belysning

08.01.2019Fischer Lighting ApS

Sponseret

Prisvindende lampe mindsker plastik i verdenshavene

01.11.2018Fischer Lighting ApS

Sponseret

Vi vandt!