Har I styr på energisynet?

Rigtig mange virksomheder kan tjene mange penge ved at spare på energien. Med et energisyn kan din virksomhed få overblik over hvor energien bruges og heraf få synliggjort potentielle energibesparelser.

Et energisyn er en gennemgang af virksomhedens samlede energiforbrug med særligt fokus på bygninger, proces og transport. Resultatet af et energisyn er en rapport med anbefalinger til hvordan jeres energiforbrug kan reduceres. Rapporten skal ses som en inspiration til, hvor der kan sættes ind i forhold til at opnå energibesparelser, men der er ingen krav til at tiltagene skal implementeres.

Et krav for store virksomheder

Alle store virksomheder skal senest den 5. december 2015 have gennemført et energisyn. En ”stor virksomhed” er en virksomhed med mindst 250 ansatte globalt, opgjort som fuldtidsstillinger og med en årlig omsætning på 50 millioner euro eller en årlig balance på 43 millioner.

Energisynet er et væsentligt element i EU’s energieffektiviseringsdirektiv samt EU’s målsætning om at reducere udledningen af drivhusgasser frem mod 2020.

Vil du vide mere?

Scanenergi Solutions inviterer i samarbejde med erhvervsnetværket Green Network til ´Temadag om energieffektivisering’. Her vil du bl.a. kunne møde Energistyrelsen og DI Energi, som fortæller om EDD og energisynet samt om de tilskudsmuligheder, I har som virksomhed.

På temadagen vil du desuden få præsenteret flere virksomhedscases om det store økonomiske potentiale, der ligger i energieffektivisering – hvad enten I allerede er godt i gang, eller først lige begyndt.

Læs mere om arrangementet og tilmelding her.

Læs også: Carlsberg sparede 5,5 mio

27.01.2021Green Network

Sponseret

Nyt landsdækkende partnerskab skal formidle viden om bæredygtig udvikling med fokus på bundlinjen

22.10.2020Green Network

Sponseret

Nye rapporteringskrav – hvad ønsker virksomhederne?

05.10.2020Green Network

Sponseret

Interview: En grønnere vognpark – Kaj Madsen Fjelstrup A/S

05.03.2020Green Network

Sponseret

Green Network lancerer værktøj til FNs Verdensmål rettet mod SMV’er

20.02.2019Green Network

Sponseret

Erfaringer efter 25 års arbejde med bæredygtighed

30.11.2018Green Network

Sponseret

Interview m/ Lærke Skaksen, CSR Responsible ved Lidl Danmark: Det fik jeg ud af CSR Træning med Green Network