Green Week - Vi tilbød et bæredygtigt alternativ til Black Friday

Mange danskere har taget Black Friday til sig. For nogen er det en god mulighed for at gøre et kup, mens andre ender med at købe ting, de slet ikke havde brug for, fordi prisen var skarp. Vi gjorde noget andet.

05.12.2021

Sponseret

Krüger

Som miljøorganisation, der oven i købet blev certificeret i Verdensmålene i år, harmonerer en dag med stort forbrug ikke så godt. Derfor tilbød vi et bæredygtigt alternativt.

Vi tog selv den grønne medicin
Den grønne bølge startede hos os selv, for vi vil så gerne bidrage. Hele uge 47 rettede vi således spotlightet på vores eget forbrug og udledning ved bl.a. at servere grøn mad i kantinen og afholde loppemarked, så ting kunne få nye ejermænd i stedet for at blive smidt ud. Vores medarbejdere fik også mulighed for at få gjort cyklen vinterklar, så bilen måske kunne blive hjemme en dag. Det er både godt for egen sundhed og for miljøet.

Tilbud til en bæredygtig vandsektor
Resten af branchen skulle naturligvis også kunne få værdi af Green Week. For hvis vi for alvor skal gøre en forskel for den bæredygtige omstilling, skal vi alle gøre noget anderledes.

Og når man som vandkunde har rigtig mange alternativer at vælge mellem, vil vi gerne inspirere til, hvordan man kan tilvælge de bæredygtige. Vi sluttede derfor ugen af med grønne tilbud lige fra drikkevand til brugsvand og spildevand. Alt sammen tiltag der reducerer udledning og forbrug og på den måde kan være med til at gøre vandsektoren endnu grønnere.

Vi tilbød også viden i form af et webinar om et af tidens varme emner: PFAS. Som få arbejder vi nemlig på at fjerne PFAS fra jord, drikkevand og spildevand. Der var derfor overordentlig stor interesse for webinaret, som vi tilbød om mandagen.

Det tilbød vi vores kunder

Hvilket verdensmål brænder du for?
Som beskrevet kan vi alle gøre lidt for at gøre en forskel, men hvad er vigtigst for dig? Det kan du få svar på ved at prøve vores Verdensmålsquiz.

Vi lover, det bliver både grønt, anderledes og underholdende. Og så får du gode råd til, hvordan du kan reducere vand, energi, CO2 og madspild i din egen hverdag, så du bidrager endnu mere til Verdensmålene.

Selvom konkurrencen er slut, så kan du stadig nå at prøve quizzen og se, hvilket Verdensmål der er dit match.

Vi håber, at vi med dette bæredygtige alternativ til Black Friday har inspireret andre til grønne alternativer.

12.04.2023Krüger

Sponseret

Krüger Veolia skal i FEED study afklare al vandbehandling i det første anlæg til at producere grønt brændstof til flyindustrien

14.02.2023Krüger

Sponseret

Krüger og Krüger Kaldnes vinder stor kontrakt i Norge

23.11.2022Krüger

Sponseret

Indvielse af Ulfborg Renseanlæg, der nu har fordoblet kapaciteten

21.11.2022Krüger

Sponseret

Danmarks første højhusvandværk leverer nu blødgjort vand til 100.000 borgere

18.11.2022Krüger

Sponseret

Hjørring Vandselskab går til kamp mod klimagasserne

06.10.2022Krüger

Sponseret

Power2X kan blive det nye grønne eventyr for Danmark