Fem tendenser former fremtidens sustainability og compliance-agenda

Deloitte har netop offentliggjort sin halvårlige publikation - ’Sustainability & Compliance Trends’ - der tegner fem stærke tendenser inden for feltet. Bliv klogere på potentialet i arbejdet med CSR og compliance.

22.01.2015

Sponseret

Deloitte

Sustainability og compliance-agendaen er i konstant udvikling. Som følge af denne udvikling bliver virksomheder hele tiden bedre til at finde innovative måder at skabe en mere ansvarlig og bæredygtig forretning, men samtidig opstår nye problematikker i forhold til at sikre virksomhedens compliance på en række områder knyttet til sustainability-agendaen.

Derfor kræver det stadig mere opmærksomhed at navigere inden for compliance-feltet – både fra ledelsen og de compliance-ansvarlige.

Den nye udgave af ’Sustainability & Compliance Trends’ giver indsigt i, hvordan virksomheder kan skabe større værdi ved at håndtere og forebygge forretningsmæssige risici knyttet til de klassiske sustainability-områder, herunder i forhold til leverandørstyring, arbejdstagerrettigheder, menneskerettigheder, korruption og partnerskaber.

”Vi ser i dag, at mange virksomheder kæmper med, hvordan de kan måle og demonstrere at de skaber ’shared value’ i de samfund, som de agerer i. ’Sustainability & Compliance Trends’ giver et lille indblik i nogle af de muligheder, som virksomheder står over for i arbejdet med CSR og compliance”, udtaler Anne Mette Christiansen, Partner i Deloitte Risk, Compliance & Sustainability.

Du kan downloade publikation her.

God læselyst!

21.11.2022Deloitte

Sponseret

Supply Chain Sustainability – How to ensure real progress?

07.11.2022Deloitte

Sponseret

En fjerdedel af verdens arbejdskraft er truet af klimaforandringer

22.10.2022Deloitte

Sponseret

Join Deloitte’s Supply Chain Panel

15.04.2019Deloitte

Sponseret

Nyt innovationsprogram for SMVer skal udvikle bæredygtige løsninger med afsæt i 3D-print

26.03.2019Deloitte

Sponseret

How can you implement the SDGs in your business?

20.03.2019Deloitte

Sponseret

Råd til en vellykket ansættelse af flygtninge på din arbejdsplads