Førende CSR-rådgiver til Green Networks bestyrelse

Mandag d. 20. april blev Christian Honoré, Partner i KPMG Denmark og en af Danmarks førende CSR-eksperter, valgt ind i bestyrelsen for Green Network ved den den årlige generalforsamling.

Mandag d. 20. april 2015 blev Christian Honoré valgt ind i bestyrelsen for Green Network ved den årlige generalforsamling.

Med Christian Honorés bestyrelsespost ønsker Green Network at ruste sig yderligere til at imødekomme danske virksomheders behov for viden og løsninger til at arbejde med CSR som forretningsdisciplin og skabe bæredygtig vækst.              

” Christian Honoré er erfaren og respekteret i CSR-sammenhæng, både nationalt og internationalt, og med en kapacitet som ham i bestyrelsen for Green Network er vi solidt rustet til sikre den positive udvikling i Green Network og imødekomme virksomhedernes behov på CSR-området, ” fortæller Peter Skou, bestyrelsesformand i Green Network.

CSR-frontløber

Christian Honoré er i dag partner hos KPMG Danmark, og har mere end 17 års erfaring med udvikling af strategier og programmer for CSR og bæredygtighed i danske og internationale virksomheder, heriblandt Novo Nordisk, A.P. Møller-Mærsk, Lundbeck og Danfoss.

” Christian Honorés internationale erfaring som sparingspartner og rådgiver for virksomheder er værdifuldt for Green Networks fortsatte arbejde med at udvikle et kvalificeret rådgivnings- og kompetencecenter, der kan servicere vores medlemsvirksomheder inden for hele CSR og bæredygtighedsområdet, ” siger Peter Skou.

Internationalt udsyn, lokalt fokus

Christians Honorés motivation er bl.a. ønsket om at give danske virksomheder et bredere udsyn i forhold til CSR-dagsordenen og forbedre rammerne for virksomhedernes arbejde med CSR som en forretningsdisciplin.

” CSR-dagsordenen er global, og jeg vil arbejde for, at Green Networks medlemsvirksomheder, som primært er SMV’er, får tilført relevant og ny viden til at opnå succes med forretningsfokuseret CSR og bæredygtighed lokalt i Danmark og internationalt, ” fortæller Christian Honoré.

Foruden bestyrelsesposten i Green Network, er Christian Honoré bestyrelsesmedlem i CSR-fonden og medlem af FN Global Compacts arbejdsgruppe for menneskerettigheder. Han overtager bestyrelsesposten fra Grethe Højgaard, direktør i Messe C Fredericia.

Fakta om Christian Honoré

Aktuelt:
- Partner i KPMG Danmark
- Bestyrelsesmedlem i CSR Fonden
- Leder af Dansk erhvervsnetværk for menneskerettigheder
- Medlem af FN Global Compacts Nordiske Netværk
- Medlem af FN Global Compacts arbejdsgruppe for menneskerettigheder
- Medlem af FSR's CSR udvalg

Tidligere:
- Partner i KPMG Sustainability Services
- Adm. direktør og seniorrådgiver i Responsible Business Solutions
- Ejer af virksomheden Succes med CSR
- Leder af Corporate Responsibility i Coloplast
- Manager i KPMG

Christian er 45 år, og bor på Frederiksberg med kone og to børn

Fakta om Green Network
Green Network er et medlemsbaseret, non-profit erhvervsnetværk med det formål at bidrage til bæredygtig vækst og udvikling i små og mellemstore virksomheders gennem arbejdet med samfundsansvar (CSR) som forretningsdisciplin. Green Network har eksisteret siden 1994 og har omkring 130 medlemmer, som tæller både private virksomheder samt erhvervsorganisationer og kommuner.

27.01.2021Green Network

Sponseret

Nyt landsdækkende partnerskab skal formidle viden om bæredygtig udvikling med fokus på bundlinjen

22.10.2020Green Network

Sponseret

Nye rapporteringskrav – hvad ønsker virksomhederne?

05.10.2020Green Network

Sponseret

Interview: En grønnere vognpark – Kaj Madsen Fjelstrup A/S

05.03.2020Green Network

Sponseret

Green Network lancerer værktøj til FNs Verdensmål rettet mod SMV’er

20.02.2019Green Network

Sponseret

Erfaringer efter 25 års arbejde med bæredygtighed

30.11.2018Green Network

Sponseret

Interview m/ Lærke Skaksen, CSR Responsible ved Lidl Danmark: Det fik jeg ud af CSR Træning med Green Network