Få ledelsesmæssig kontrol over CSR

Green Network lancerer nyt CSR trænings- og procesforløb, som hjælper virksomheder med at få ledelsesmæssig kontrol over CSR med et enkelt, praksisnært og certificeret CSR-program.

Green Network præsenterer nyt trænings- og procesforløb CSR kaldet e4 

"Vi oplever en stigende efterspørgsel efter konkrete værktøjer og processer til at arbejde med samfundsansvar (CSR), og derfor har vi udviklet et nyt værktøj, som vi kalder e4, der gør det enkelt og praksisnært," fortæller Kenneth Hald Jensen, adm. direktør i Green Network

e4 er et CSR trænings- og procesforløb, der udløser et e4 virksomhedscertifikat som bevis på, at den deltagende virksomhed er under kontrol med dens relevante CSR-områder.

Bygger på internationale standarder

e4 består af fire spor, economy, ethics, environment og employment, som bl.a. bygger på UN Global Compact, ISO 26000 og 20 års erfaring og viden inden for CSR.

På fem træningsdage, der strækker sig over knap tre måneder, gennemgås de fire e4 spor, og deltagerne lærer at identificere og prioritere de væsentligste indsatsområder i virksomhedens værdikæde, som rummer enten forretningsmuligheder- eller risici inden for CSR-området. Det kan fx være forhold omkring miljø, arbejdsmiljø, social udvikling, rettigheder, innovation eller leverandørstyring.

Endelig trænes deltageren i at udarbejde og eksekvere en  målrettet handlingsplan samt dokumentere og kommunikere virksomhedens CSR-indsats effektivt, internt såvel eksternt.

"Vi har udviklet et træningsprogram, som imødekommer de udfordringer, som virksomhederne sidder med i dag, når det handler om at forstå og gennemskue CSR-området og rent faktisk omsætte det til godt og samfundansvarligt købmandskab i sin virksomhed," fastslår Kenneth Hald Jensen

Læs mere om e4 og Green Network her: www.e4gn.dk

27.01.2021Green Network

Sponseret

Nyt landsdækkende partnerskab skal formidle viden om bæredygtig udvikling med fokus på bundlinjen

22.10.2020Green Network

Sponseret

Nye rapporteringskrav – hvad ønsker virksomhederne?

05.10.2020Green Network

Sponseret

Interview: En grønnere vognpark – Kaj Madsen Fjelstrup A/S

05.03.2020Green Network

Sponseret

Green Network lancerer værktøj til FNs Verdensmål rettet mod SMV’er

20.02.2019Green Network

Sponseret

Erfaringer efter 25 års arbejde med bæredygtighed

30.11.2018Green Network

Sponseret

Interview m/ Lærke Skaksen, CSR Responsible ved Lidl Danmark: Det fik jeg ud af CSR Træning med Green Network