Erhvervsakademi Aarhus

Morgenmøde

Event: ESG-rapportering - vil du have et S i ærmet?

Kom og få 2 timers viden om og svar på, hvorfor vi ikke må glemme den sociale dimension, når vi taler om og arbejder med bæredygtighed. Det koster kr. 0 - alt det kræver er blot at du tilmelder dig.

Kategori

Morgenmøde

Sted

Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J

Start dato

4. juni 2024 kl. 07:30

Slut dato

4. juni 2024 kl. 09:30

Foto: Erhvervsakademi Aarhus

Hvordan kan vi sikre, at vi tager socialt hensyn og skaber værdi for både mennesker og samfund, når vi lægger strategien for virksomhedens fremtidige arbejde med bæredygtighed?

Det er bl.a. det, S’et i ESG handler om: Hvordan styrker vi samfundet, medarbejderne og de fællesskaber, vi opererer i? At have et socialt fokus i virksomheden handler ikke blot om at opfylde krav eller begrænse risici. 

Det handler om at skabe trivsel og opbygge en arbejdsplads, der kan tiltrække og fastholde talentfulde medarbejdere og solide partnerskaber – og skabe tillid mellem virksomhed og kunder.

4 ting du får med hjem

  • Få helt styr på, hvad der ligger i S’et i ESG, og hvordan I arbejdet med ”social”, så det skaber værdi for både virksomhed og medarbejdere – og bliver mere end et målepunkt til ESG-rapporten
  • Lær om de krav lovgivningen stiller til social bæredygtighed i både virksomhed og værdikæde
  • Få konkrete tips og tricks til, hvordan I kommer i gang med at tage ansvar på det sociale område
  • Bliv præsenteret for forskellige cases, som har haft succes med at integrere sociale hensyn i deres virksomhed

Eventet koster kr. 0 - det kræver blot du tilmelder dig. Der er kun 75 pladser til rådighed – og de fyldes efter først til mølle-princippet.

Book din plads på eventet og gå på arbejde denne dag med mere viden om, hvad der er vigtigt når vi arbejder med S’et i ESG.

Tilmeld dig eventet her

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.