Europa i flammer – Nye rammer for klima, bæredygtighed og samhandel

Mogens Lykketoft vil være en af de 4 keynote speakers på Bureau Veritas Kick Off 2022. Han vil bl.a. komme ind på, at vi som borgere, virksomheder og samfund skal indstille os på en ny virkelighed, som har betydning for vores fremtid.

Vi skal som borgere, virksomheder og samfund indstille os på en ny virkelighed, som har væsentlig betydning for vores fremtid.

Mogens Lykketoft var formand for FN’s Generalforsamling, da FN's 17 Verdensmål og klimaaftalen i Paris blev vedtaget, og har desuden gennem 56 år taget aktiv del af den politiske debat bl.a. som Danmarks skatte-, finans- og udenrigsminister. Han er formand for bestyrelsen i Energinet, som ejer og udvikler el- og gasnettet i Danmark, og har en bred indsigt i den grønne omstilling i Danmark, EU, Europa og resten af verden.

Med Ruslands invasion af Ukraine er Europa ændret. Vi skal som borgere, virksomheder og samfund indstille os på en ny virkelighed, som har væsentlig betydning for vores fremtid. Klima. Energiforsyning. Den grønne omstilling. Cybersikkerhed. For blot at nævne nogle få områder, som skal vurderes på ny. Men også hele den politiske og sikkerhedsmæssige situation er forandret – både for nu og langt ind i fremtiden.

På Bureau Veritas Kick Off 2022 vil Mogens Lykketoft analysere situationen og kæde de seneste begivenheder sammen med andre historiske pejlemærker som 2. verdenskrig, murens fald, NATOs udvidelse mod øst og Ruslands udvikling siden afslutningen på den kolde krig. Han vil desuden give sit bud på den nye virkelighed inklusiv den energipolitiske situation, EU's afhængighed af Rusland, NATO og FN's rolle, og endelig vil han vurdere betydningen for Danmark og forceringen af den grønne omstilling.

Udover Mogens Lykketoft kan du se frem til høre virksomheder som BESTSELLER, Blue Water Shipping A/S og Kompan A/S fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity torsdag den 11. august 2022 i Messe C i Fredericia.

Det overordnede tema for Bureau Veritas Kick Off 2022 er Shaping a World of Trust, og fælles for dagens oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity. Læs mere om oplægsholderne og gå på opdagelse i dagens program.

Tilmeld dig nu...

27.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Forstå de nye ISO-krav om klimaændringer

15.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

07.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

06.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Få indblik i fordelene ved en ISO 27001 certificering

03.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

26.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Show your commitment to Food Safety with FSSC 22000 version 6