Endelig er drømmen blevet til virkelighed

To lokale virksomheder arbejder sammen om en fælles mission ”Projekt Zero Waste” og upcycling rejsen har resulteret i flotte og lækre produkter.

Med Projekt Zero Waste initiativet arbejder glerups og Lübech Living helt grundlæggende på at optimere design og produktion – derudover investerer glerups i den rette teknologi for at undgå så meget spild som muligt. Det vil sige, at restmateriale, som ikke bliver brugt til nye futter, skal bruges til at kreere designs til andet end hjemmesko på glerups egen fabrik.

Susanne Lübech, Lübech Living og Allan Timm, glerups.

I form af et stærkt samarbejde med Lübech Living, som udelukkende arbejder med bæredygtige designs, har glerups haft god grobund for, at skubbe gang i de første zero waste living produkter.

”Vi arbejder målrettet på at bruge rub og stub af vores nøje udvalgte produktionsmaterialer. Dette har også altid været Ove og Nanny’s filosofi og er nu dybt integreret i vores DNA. Hele vores værdikæde er bygget op med respekt for menneske, dyr og natur,” udtaler Allan Timm fra glerups og fortsætter ”Vi arbejder hele tiden på at effektivisere og opgradere vores produktion og produkter – og rejsen stopper aldrig. Vi er meget spændte på disse nye produkter og ser frem til at lave endnu flere.”

Lübech Living havde en mission så tidligt som 2009. De ønskede at vise verden at miljømæssigt ansvar og socialt ansvar, kan forenes i smukt design. Bæredygtighed er Lübech Livings DNA og ligger Søren og Susanne Lübech utrolig nært. Alt med omtanke - de designer tidløse og funktionelle produkter med en unik historie, masser af sjæl og med et socialt og miljømæssigt formål. Ved konstant at udfordre normen i interiør branchen ønsker Lübech Living at få flere til at arbejde bæredygtigt.

”Vi ønsker at vise, at det er muligt og dermed inspirere. Lübech Living arbejder i dag med ni bæredygtige materialer og to kvindeprojekter. Det seneste zero waste samarbejde med glerups fuld- ender vores cirkel med et ønske om at inddrage et lokalt bæredygtigt samarbejde,” fortæller Susanne.

Rejsen sammen startede, da glerups ønskede at skabe et livstilsprodukt, skabt på ansvarlig vis og godt håndværk. Langsomt blev netværket til et venskab, og ud af det, er der nu skabt et bæredygtigt sama bejde, hvor Lübech Living og glerups sammen kan ”walk the talk”.

Hos både glerups og Lübech Living anses ansvarlighed, en transparent værdikæde og et rigtigt godt håndværk som tre vigtige kerneværdier.

Begge virksomheder er utrolig stolte af samarbejdet.

18.06.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Donationer til børnehjem

14.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Bæredygtige valg kan betyde at man må være tålmodig

30.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

100% genbrugsglas frem for nyt glas

24.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Hvorfor håndlavede produkter?

03.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Social ansvarlighed er Lübech Livings højeste prioritet

12.03.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Fokus på bæredygtighed for hotel- og restaurationsbranchen