EMBALLAGE TIL ENGANGS-/ UNDERSØGELSESHANDSKER DELVIST FREMSTILLET AF GENANVENDT PAP

Ansells dispensere til engangs-/ undersøgelseshandsker og udvendige transportkartoner er genanvendelige og fremstillet med mindst 70 % genanvendeligt pap.

Emballagemærke

Ansell introducerer et nyt mærke på vores dispensere til engangs-/undersøgelseshandsker og vores udvendige transportkartoner. Seglet signalerer to vigtige ting:

  1. Vores dispensere og kartoner er fremstillet med minimum 70 % genanvendt pap. Vi har sørget for emballage, der omfatter genanvendt pap som en del af vores forpligtende engagement til bæredygtighed.
  2. Efter brug kan vores dispensere og kartoner genanvendes. Vi bruger ikke yderligere emballagekomponenter, og vi undgår trykte brugsanvisninger, hvor det overhovedet er muligt. Vi opfordrer vores kunder til at holde fast i denne cyklus og lade emballagen indgå i deres lokale genanvendelsesstrøm igen efter brug.

Dette gælder for alle vores dispensere til engangs-/undersøgelseshandsker og transportkartoner, selv kartonerne uden emballagemærket med blot en enkelt undtagelse: MICROFLEX® 31-103 Komposterbare handsker, der er pakket i komposterbare PE-poser, hvor der opnås mere end 90 % bionedbrydelighed på mindre end 180 dage på industrielle komposteringsanlæg.

26.01.2023Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

MICROFLEX® 31-103 Komposterbare handsker

25.01.2023Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

Beskyt både hænderne og miljøet med denne handske

18.11.2022Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

Beskyt både hænderne og miljøet med denne handske

29.08.2022Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

Intet affald til deponering senest i 2023

14.07.2022Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

Ansell har fået en EcoVadis- sølvmedalje, et kvalitetsstempel inden for bæredygtighed

19.06.2022Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

EMBALLAGE TIL ENGANGS-/ UNDERSØGELSESHANDSKER DELVIST FREMSTILLET AF GENANVENDT PAP