Eks-minister er nyt bestyrelsesmedlem i Green Network

Tidligere miljøminister, Troels Lund Poulsen (V), er nyt bestyrelsesmedlem i CSR erhvervsnetværket Green Network

Bestyrelsen og medarbejderne i Green Network ses her sammen med Troels Lund Poulsen i midten, som er nyt bestyrelsesmedlem.

Torsdag blev tidligere miljøminister Troels Lund Poulsen valgt ind i bestyrelsen hos Green Network. Det, mener formanden Peter Skou, får stor betydning for de 140 medlemmer i netværket, som er Danmarks ældste CSR erhvervsnetværk med 20 år på bagen.

"At vi får en på én gang garvet politiker, folketingsmedlem og erhvervsmand med i bestyrelsen betyder, at vi bliver endnu bedre til at klæde vores medlemsvirksomheder på til at drive social og miljømæssig ansvarlig virksomhed på en fornuftig og rentabel måde. Så det er med glæde, vi kan byde Troels Lund Poulsen velkommen i bestyrelsen for Green Network. Det er ikke hver dag, vi får sådan en i bestyrelsen,” siger formand Peter Skou fra R2Group.

Green Network har ud over knap 140 virksomheder også en række kommuner som medlemmer, heriblandt Vejle og Fredericia. Organisationens fornemste opgave er at formidle den nyeste ekspertviden og gøre konkrete CSR-værktøjer tilgængelige for især mindre og mellemstore virksomheder, så det både gavner virksomhedernes bundlinjer og et mere bæredygtig samfund. Derfor samarbejder Green Network også tæt med ministerier og styrelser.

"Jeg vil gerne være med til at styrke virksomhedernes grønne vækst og en mere forretningsdrevet tilgang til CSR. I den sammenhæng ser jeg Green Network, som et stærkt erhvervsnetværk, der netop kan det,” fortæller Troels Lund Poulsen, der samtidig glæder sig over, at Green Network har udgangspunkt i Trekantområdet.

Green network har særligt haft fokus på miljøforhold og grøn omstilling, men har i de senere år styrket sin profil til at omfatte hele CSR-paletten. 

- Der er stor forskel på medlemmernes behov. Nogle har behov for at mindske deres miljøpåvirkning. Andre har behov for en CSR-strategi, og atter andre vil nedsætte sygefraværet eller ansætte fleksjobbere. Det gælder for alle virksomhederne om at kunne spare og tjene penge på en samfundsgavnlig måde. Derfor er det vigtigt, at vi har en bred og kompetent bestyrelse, der kan forholde sig konstruktivt til vores medlemmers behov, fortæller direktør for Green Network, Kenneth Hald Jensen.

27.01.2021Green Network

Sponseret

Nyt landsdækkende partnerskab skal formidle viden om bæredygtig udvikling med fokus på bundlinjen

22.10.2020Green Network

Sponseret

Nye rapporteringskrav – hvad ønsker virksomhederne?

05.10.2020Green Network

Sponseret

Interview: En grønnere vognpark – Kaj Madsen Fjelstrup A/S

05.03.2020Green Network

Sponseret

Green Network lancerer værktøj til FNs Verdensmål rettet mod SMV’er

20.02.2019Green Network

Sponseret

Erfaringer efter 25 års arbejde med bæredygtighed

30.11.2018Green Network

Sponseret

Interview m/ Lærke Skaksen, CSR Responsible ved Lidl Danmark: Det fik jeg ud af CSR Træning med Green Network