Den grønne forretningsmodel er en succes!

Grønne forretningsmodeller i danske virksomheder skaber vækst og beskæftigelse samtidig med, at de mindsker virksomhedernes forbrug af ressourcer og påvirkningen af miljøet.

KLS Grafisk Hus har arbejdet målrettet med dette gennem mange år, og som det blot andet trykkeri i verden og det eneste i Nordeuropa, kan vi nu producere tryksager og emballage, der er 100 % biologisk nedbrydelige.

Vi kalder det for PurePrint®.

Selv de mest miljøvenlige tryksager på markedet i dag efterlader et restprodukt på 25 % som indeholder tungmetaller og giftige kemikalier der, selv efter genbrug og forbrænding, skal opmagasineres på giftdepoter.

Men det er ikke kun miljøet, der nyder godt af den nye trykmetode. Der har været overraskende stor interesse for PurePrint®, og det har resulteret i en række nye store kunder.

Udviklingen understøtter vores ambition om at gøre hele vores produktion 100 % biologisk nedbrydelig med udgangen af 2018, da vi forventer at vækst og eksport medfører behov for 25 % flere medarbejdere.

Se mere på www.pureprint.dk

Charlotte Brix Andersen, kommunikationschef i WWF
”I WWF har vi taget skridtet videre på vores grafiske materialer. Vi har valgt at få så mange opgaver som muligt produceret på PurePrint som er Cradle to Cradle certificeret og dermed 100% biologisk nedbrydelige materialer. Det er vigtigt for os at ”walk the talk” og gå foran for at sikre en natur og klode i balance, som vores arbejde hver dag handler om. KLS Grafisk Hus har fingeren på pulsen og tilbyder som de eneste i Nordeuropa denne mulighed. Det er vi rigtig glade for og håber, at andre vil følge trop”.

Mandag Morgen, Morten Christensen, økonomidirektør
”Da vi erfarede at vores trykkeri KLS Grafisk Hus A/S nu kunne levere et 100% bionedbrydeligt produkt blev vi naturligvis interesseret i dette, da det falder i god tråd med Mandag Morgen¹s grønne tænkning og de projekter indenfor bæredygtighed som vi gennemfører under brandet Sustainia (www.sustainia.me).

Vi var dog betænkelige ved kvaliteten af et PurePrint produkt, men disse betænkeligheder blev hurtigt gjort til skamme, da vi fik lavet et prøvetryk.

PurePrint® er et oplagt valg for den miljøbeviste virksomhed”.

Borgmester Helle Adelborg, Hvidovre Kommune
”I Hvidovre Kommune får vi trykt en stor del af vores materialer hos KLS Grafisk Hus og virksomhedens grønne profil har en stor betydning for os. Kommunen har siden 1997 haft en miljøpolitik, som skal være med til at sikre bæredygtighed og begrænse belastningerne af miljøet i dagligdagen, og i 2008 blev vi udnævnt til klimakommune af Danmarks Naturfredningsforening. Dét forpligter, og derfor er vi glade for at have samarbejdspartnere der også sætter fokus på klima og miljø. Med PurePrint® og deres Cradle to Cradle certificering af tryksager, går KLS Grafisk Hus hele vejen, og vi er stolte af at gå med”.

06.10.2023KLS Grafisk Hus A/S

Sponseret

Vilde resultater: Natur i erhvervsområde gør en kæmpe forskel

25.05.2023KLS Grafisk Hus A/S

Sponseret

Ny typografi kan spare miljøet for 76 mio. Trykte sider!

10.03.2023KLS Grafisk Hus A/S

Sponseret

Verdens første Cradle to Cradle guld-certificerede emballage til Devi by Danfoss

07.03.2023KLS Grafisk Hus A/S

Sponseret

KLS Pureprint – Fra bronze til Cradle to Cradle guld-certificeret

12.12.2022KLS Grafisk Hus A/S

Sponseret

FAQ om producentansvar for emballage

09.12.2022KLS Grafisk Hus A/S

Sponseret

Økologipionerer er gået fra gris til plante