CSR-konferencen 2018: Hvordan bliver Danmark bedst til bæredygtig business i 2030?

Behovet for bæredygtighed og ansvarlighed har sjældent været større. En varm sommer har gjort global opvarmning håndgribelig for os alle sammen, og med FN’s verdensmål har vi fået et fælles sprog på tværs af sektorer om de udfordringer, vi står overfor. Der er også en udvikling, der rummer nye forretningsmuligheder for Danmark og danske virksomheder. Der er stadig et stykke vej mod 2030 – men uret tikker. Så hvad skal der til for at nå i mål? Vi har inviteret statsministeren og BlackRock til at pege på mulighederne på årets CSR-konference den 10. oktober.

Hvad skal der til for, at Danmark og danske virksomheder bliver bedst til bæredygtig business i 2030? Det spørgsmål er mere ”hot” end nogensinde før. Verdensmålene rummer et kæmpe potentiale, men hvad betyder de konkret for danske virksomheder, hvor fx kun ca. 8 procent har eksportsalg? Investeringer og engagement i udviklingslande samt eksport af produkter og services har med rette skabt fokus på områder som infrastruktur, vand og energi. Men hvad med øvrige sektorer som sundhed, IT, turisme og velfærdsydelser?

På årets CSR-konference, der afholdes af Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR - danske revisorer, ser vi nærmere på forretningsmulighederne for bredden af danske virksomheder. Og vi ser på hvordan dansk erhvervsliv kan drage nytte af de institutionelle investorers øgede fokus på bæredygtighed og langsigtet værdiskabelse.

Vær med når politiske, kommercielle, finansielle og værdidrevne nøgleaktører giver deres bud på danske virksomheders mulighedsrum, når det kommer til bæredygtighed, langsigtet værdiskabelse og bidrag til FN’s verdensmål. Det sker den 10. oktober kl. 13-17, hos Dansk Erhverv på Børsen.

På konferencen ser vi desuden på behovet for at accelerere udviklingen og skaleringen af de løsninger, der skal bidrage til at indfri de ambitiøse mål for verden i 2030, som FN’s 17 verdensmål udgør. Det gør vi ved at sætte særligt fokus på teknologiens, SMV’ernes og finansieringens rolle i en række break-out sessions. Vanen tro slutter vi af med kåring og festligholdelse af de danske virksomheder, som udmærker sig indenfor transparens og rapportering om virksomhedens værdiskabelse og samfundsansvar med FSR – danske revisorers CSR Pris 2018. 

Konferencen er for dig, der gerne vil forstå de danske virksomheders mulighedsrum, når det kommer til vækst med bæredygtighed og FN’s verdensmål for øje – og for dig, der gerne vil realisere potentialet.

Se programmet og tilmeld dig her: https://www.danskerhverv.dk/kurser-og-events/csr-konferencen-2018/

19.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Virksomheder kan få hjælp til rapportering om deres globale værdikæde gennem partnerskaber

17.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Få hjælp til din ESG-rapportering med digitale løsninger

12.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

ESG skal være nemt for SMV’er: Få her inspiration til konkrete rapporteringspunkter

11.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Nyt lovforslag: Er din virksomhed klar til de nye bæredygtighedskrav?

09.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Her er de vigtigste ændringer i det kommende Corporate Sustainability Due Diligence direktiv

05.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Nu er ansøgningsperiode åben: Sådan indstiller du din virksomhed til Sustainability Awards 2024