"CSR - godt begyndt" - en håndbog til CSR-succes

ALLE små og mindre virksomheder har en historie at fortælle, og faktisk er det ikke så svært at fortælle den. Den nye bog ”CSR – godt begyndt” er en guide til at strukturere CSR-arbejdet og gøre den gode historie endnu bedre

Ønsker din virksomhed at implementere en CSR-strategi? Har du måske ansvaret, men synes du, det er en udfordring at finde ud af, hvor I skal starte? Hjælpen er nær, for Gitte Tuesen, sekretariatsdirektør i Dansk Farve- og Limindustri, og Charlotte Trap-Kinberg, CSR konsulent i Dansk Standard, har nemlig skrevet en kort, overskuelig og løsningsorienteret bog om, hvordan der kan arbejdes med CSR i små og mellemstore virksomheder samt hvilke fordele, det giver.  

”CSR – godt begyndt”
Bogen har en mere praktisk tilgang til CSR, end man normalt ser i CSR-bøger, og det er et bevidst valg for at gøre det så nemt og overskueligt som muligt for mindre virksomheder at gå komme i gang.

Bogen er inddelt i tre hovedkapitler, som kan læses samlet eller som individuelle områder, alt efter hvad man har brug for i sit arbejde med CSR. Det teoretiske afsnit suppleres med 7 historier fra små og mellemstore virksomheder, der hver beskriver deres erfaringer med at arbejde med CSR. Bogens sidste del giver et eksempel på, hvorledes en CSR-medarbejders hverdag kan se ud.

Bogpræsentation d. 4. juni
Synes du, at det lyder som noget for dig, så kan du få mere at vide og møde Gitte Tuesen i egen person, når hun præsenterer sin bog og de gode ekspempler til CSR temadag d. 4. juni i Vejle. Her deltager hun sammen med 11 andre CSR-eksperter i CSR temadagen, som sætter fokus på CSR i små og mellemstore virksomheder under overskrifterne ’Viden’, ’Værktøjer’ og ’Systemer’.

Green Network er vært for CSR temadagen i samarbejde med Konceptual CSR og Compleks, og arrangementet foregår i Green Tech Center i Vejle.

Kunne du tænke dig at deltage i temadagen d. 4. juni, kan du tilmelde dig her

27.01.2021Green Network

Sponseret

Nyt landsdækkende partnerskab skal formidle viden om bæredygtig udvikling med fokus på bundlinjen

22.10.2020Green Network

Sponseret

Nye rapporteringskrav – hvad ønsker virksomhederne?

05.10.2020Green Network

Sponseret

Interview: En grønnere vognpark – Kaj Madsen Fjelstrup A/S

05.03.2020Green Network

Sponseret

Green Network lancerer værktøj til FNs Verdensmål rettet mod SMV’er

20.02.2019Green Network

Sponseret

Erfaringer efter 25 års arbejde med bæredygtighed

30.11.2018Green Network

Sponseret

Interview m/ Lærke Skaksen, CSR Responsible ved Lidl Danmark: Det fik jeg ud af CSR Træning med Green Network