Coop Analyse
24.08.2018ALDI
Sponseret
ALDI sponsorerer Madkulturens FoodJam på Vegetarisk Festival
Danskernes kostvaner har de sidste 30 år gennemgået en markant udvikling og i dag er det helt naturligt at tænke sundhed ind som et aspekt i ens daglige kost. Vi spiser sundere. Der er mere frugt og grønt at finde på vores tallerkener og brødet er blevet grovere. Med de seneste år er endnu et tema blevet en afgørende faktor i forhold til vores kost, nemlig klimaet.
Dagrofa aps
Bæredygtighedsansvarlig hos Dagrofa Foodservice – gør en forskel i fødevarebranchen!
Vil du være med til at drive bæredygtighedsprojekter og partnerskaber, der skaber konkret værdi i fødevarebranchen? Brænder du for madspild, cirkulær økonomi, CO2-reduktion – og kan du omsætte strategier til konkrete resultater i tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter? Hos Dagrofa Foodservice får du muligheden for at spille en central rolle i at omsætte bæredygtighedsstrategier til operationelle initiativer, der gør en forskel på den danske madscene.
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
04.06.2025
Dagrofa aps
Bæredygtig fremdrift i fødevarebranchen – Dagrofa søger ESG Projektlede
Vil du være med til at gøre en reel forskel for bæredygtighed i en af Danmarks største fødevarevirksomheder? Har du erfaring med ESG, projektledelse og evnen til at skabe fremdrift på tværs af en kompleks organisation? Så er du måske vores nye ESG Projektleder!
Område
Hovedstaden
Ansøgningsfrist
04.06.2025
Udgiver
Copyright 2023