Dansk Erhverv

Konference

BusinessTalk: Samarbejde på tværs af rådgiverbranchen

Hvad sker der, når to rådgivningsvirksomheder, som er eksperter på hver deres fagområde, går sammen og skaber et fælles produkt?

Kategori

Konference

Sted

Slotsholmsgade 1, 1217 København K

Start dato

30. maj 2024 kl. 08:30

Slut dato

30. maj 2024 kl. 10:00

Kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese og revisions- og rådgivningshuset Deloitte har siden 2022 haft et samarbejde, hvor de to virksomheder har sat fokus på den grønne omstilling – og i særdeleshed hvad der ligger til hindring for den. Sammen har de bl.a. lanceret en prisvindende rapport ”The UnSustainability Report 2023”, som fremhæver 10 hindringer for den grønne omstilling.

I en fireside chat med Branchedirektør hos Dansk Erhverv, Louise Riisgaard, vil Majbritt Skov, Partner & Head of Deloitte Economics and ESG M&A, og Mikkel Lotzfeldt, Head of Sustainability og Seniorrådgiver hos Geelmuyden Kiese, fortælle om hvordan et partnerskab af denne slags opstår, og hvilken værdi det skaber, når to virksomheder med hver sin spidskompetence går sammen.

Program

09:00 - 09:05

Velkomst

Louise Riisgaard

DANSK ERHVERV

09:05 - 10:00

Fireside chat: Samarbejdet mellem GK og Deloitte

Louise Riisgaard

DANSK ERHVERV

Majbritt Skov

DELOITTE

Mikkel Lotzfeldt

GEELMUYDEN KIESE

10:00 - 10:30

Q&A

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.