Business Kolding og Bureau Veritas gør en fælles indsats for at styrke danske virksomheder

Business Kolding har en vision om at udvikle Koldings erhvervsliv gennem netværk, kompetenceudvikling og vidensdeling. Det er netop i denne kontekst, at de for 2 år siden valgte at indgå en samarbejdsrelation med Bureau Veritas.

Business Kolding er en af Danmarks mange erhvervsforeninger, der har til formål at møde virksomheder på deres lokale hjemmebane. Her kan alle virksomheder søge sparring, der knytter sig til deres specifikke forretningsudvikling:

”Business Kolding er et samlingspunkt, hvor virksomheder har mulighed for at få information inden for diverse områder, men ligeledes et netværk til sparring omkring regler, love, udvikling, udfordringer og muligheder.” fortæller Lise Daldorph, Forretningsudvikler i Business Kolding.

Business Kolding har en vision om at udvikle Koldings erhvervsliv gennem netværk, kompetenceudvikling og vidensdeling. Det er netop i denne kontekst, at de for 2 år siden valgte at indgå en samarbejdsrelation med Bureau Veritas. Et samarbejde, der gik op i en højere enhed, påpeger Lise Daldorph:

”Vi er ikke specialiseret inden for alle områder, derfor er det essentielt at have en samarbejdspartner som Bureau Veritas, som har særlig viden inden for en bred række af felter”.

Bureau Veritas sørger for at holde Business Kolding opdateret omkring standarder, regler, love og ændringer, så de kan hjælpe virksomhederne med at begå sig inden for disse felter. Hertil understreger Lise Daldorph:

”Virksomheder kan få et dialogværktøj og et system, der gør det sikkert, let og gennemskueligt at styre, kontrollere og leve op til de forskellige krav. Det giver et overblik og en ensartethed, der viser, hvordan virksomheder arbejder, samtidig med at alle snakker det samme sprog.”

EKSPERTVIDEN DIREKTE TIL VORES MEDLEMMER

Oplysning om nye samt eksisterende krav og regler er vigtig viden for store såvel som små virksomheder. Men hvordan giver man det bedst?

Det gør man ved at slå kompetencer sammen. Det er i anerkendelsen af egne og andres styrker, at de bedste løsninger skabes, siger Lise Daldorph: ”Bureau Veritas har særlige kompetencer, som vi ikke besidder i Business Kolding. Til gengæld har vi et stort netværk af virksomheder, hvilket er målgruppe for denne information.”

Bureau Veritas har været samarbejdspartner på en række aktiviteter for Business Koldings medlemmer. Der er blandt andet blevet afholdt en konference om cybersecurity omkring det nye NIS2-direktiv, der kommer til at få en stor betydning for det danske erhvervsliv:

”De fleste medlemmer ønsker at få udvidet deres viden, og sætter derfor stor pris på vores aktiviteter og arrangementer – herunder dem vi har haft i samarbejde med Bureau Veritas. Bureau Veritas er altid på mærkerne i forhold til aktuelle emner og fremtidige tendenser, og sørger altid for at holde os opdateret. Det er god service.” pointerer Lise Daldorph.

Peter Worck, Sales Manager & Customer Relations Manager hos Bureau Veritas, understreger ligeledes:

”Vi har stor gavn af vores medlemskab. Vi oplever et samarbejde med gensidig respekt, tillid og værdi, hvor vi er på bølgelængde i den løbende dialog med konstruktiv sparring og forståelse for hinanden”.

EN BÆREDYGTIG FREMTID

I lyset af det givende samarbejde lægger hverken Business Kolding eller Bureau Veritas skjul på, at parterne ser frem til et fortsat samarbejde:

”Vi mærker, at vi virkelig er en prioritet for Bureau Veritas. De er altid kontaktbare, og møder gerne fysisk op, så vi kan diskutere temaer hands-on. Vi oplever en yderst fin service, hvor vi altid får kompetent og kvalificeret svar på vores spørgsmål.” fortæller Lise Daldorph.

I 2023 er fagligheden igen sat i højsædet, og der er derfor ambitioner om afholdelse af flere arrangementer sammen.

15.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

07.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

06.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Få indblik i fordelene ved en ISO 27001 certificering

03.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

26.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Show your commitment to Food Safety with FSSC 22000 version 6

24.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?